Pikantní kuřecí směs
- kuřecí maso 1 kg
- cibule 2 kusy
- rajče 1 kus
- paprika 1 kus
- sojová omáčka 1 lžíce
Pikantní kuřecí směs
- sůl 1 špetka
Postup přípravy
1. Oloupané a nastrouhané brambory na bramboráčky smícháme s vajíčkem, česnekem, solí, majoránkou a trochou hladké mouky. Z vypracovaného těsta smažíme na oleji malé bramboráky.
2. Kuřecí prsa nakrájíme na kousky, přidáme kroužky cibule, pokrájené rajče a papriku, sójovou a worcesterovou omáčku a ostřejší grilovací koření. Takto naloženou směs zalijeme troškou oleje, dobře promícháme a necháme chvíli v chladu odpočinout. Poté zprudka usmažíme na oleji na pánvi (woku) a podáváme s bramboráčky. Jídlo ozdobíme naloženými feferonkami a cibulkami.