návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Reklama

Bezlepkové sušenky z ovesných vloček s jahodovou omáčkou

Hodnoceno: 0x
6 porcí
do 30 minut
Zdravé sušenky z ovesných vloček s jahodovou omáčkou
Autor: FTV Prima / Tomáš Svoboda Zdravé sušenky z ovesných vloček s jahodovou omáčkou
I mlsat se dá zdravě! Kuchař Martin Kincl připravil v pořadu Pečeme podle hvězd bezlepkové sušenky s brusinkami a mandlemi, které doplnil svěží omáčkou z čerstvých jahod.

Novou kulinární show sledujte každou neděli v 16.10 na Primě! Všechny recepty a bonusové materiály z pořadu Pečeme podle hvězd najdete ve speciálu:

Postup

  1. Suroviny na těsto smíchejte a dejte na plech s pečicím papírem, kde tvarujte kolečka o velikosti 5 cm a výšce 3–5 mm. Pečte v rozpálené troubě na 180 °C asi 10 minut.
  2. Jahody rozmačkejte s cukrem a citronovou šťávou a ozdobte čerstvou mátou.

Zdravé sušenky z ovesných vloček s jahodovou omáčkou  Foto: Zdravé sušenky z ovesných vloček s jahodovou omáčkou; foto: FTV Prima/Tomáš Svoboda

Tento recept je z pořadu Pečeme podle hvězd, který můžete sledovat každou neděli od 16.10 na Primě. 

Všechny odvysílané epizody najdete na Primě PLAY.

V šesté epizodě například odhalíte rodinné poklady z domácí kuchařky Veroniky Žilkové a Agáty Prahařové. S diváky se podělily o oblíbené slané pohoštění – bramborovou a špenátovou pizzu s vejci a párky v listovém těstě. A nechybí ani křehké cukroví – sádlovky, kterému doma říkají Mužská věrnost.

Pečeme podle hvězd - 6.díl Foto: Pečeme podle hvězd – 6. díl; foto: FTV Prima/Tomáš Svoboda

Uložit