Vietnamské závitky s červenou řepou
Zdroj: Kitchen and the City
Vietnamské závitky s červenou řepou
Zdroj:
Kitchen and the City
Moje hodnocení
15x
Skvělé lehké pohoštění v sobě skrývá pouze zeleninu a šťavnaté mango. Důležitá je omáčka k namáčení, která dodá výraznou chuť - poměry si vylaďte podle vlastní chuti.
1 porce
30 minut
Suroviny
rýžový papír
rýžové nudle
mrkev
salátová okurka
Mango
uvařená červená řepa
Omáčka
mangový džus
čerstvá chilli paprička
rybí omáčka
šťáva z limetky
čerstvý koriandr
Postup přípravy
Nudle zalijte horkou vodou a nechte je změknout, poté slijte.
Zeleninu a mango nakrájejte na tenké proužky.
Rýžový papír protáhněte v teplé vodě, naplňte pokrájenou směsí a zabalte, pořádně utahujte a buďte opatrní, ať se vám papír neprotrhne.
Při podávání namáčejte v mangové omáčce, kterou jste vymíchali ze všech ingrediencí dohladka..