Suroviny
- cibule (nakrájená na kolečka) 1 ks
- klobása (cigáro nebo párek) 1 ks
- uzená slanina 2 plátky
- žemle 1 ks
- naložené jalapeňos
- sýr čedar (nastrouhaný)
- jarní cibulka
- omáčky (podle chuti)
Připravte parádní hot dog podle návodného videoreceptu s Těhotným kuchařem
Počásko nám ještě přeje, tak si vyfrkneme fajnový hot dog, který bude na grilu ein zwei.
Postup přípravy
- Pravou půlku grilu roztop víc, levou míň. Začni cibulkou, lehce si ji osol, přidej cigárko, párek nebo klobásku a dva plátečky slaninky.
- Na levou stranu posaď žemli, aby sis ji prohřál. V pravý ruce grilovací kleště, v levý pivko, sluníčko svítí, co chceš víc?
- A ta skládačka je pak jednoduchá. Dovnitř slaninku, k ní položíš cigárko a navrch grilovanou cibuli. Nakládaný jalapeñosky ti to roztancujou, los cheddaros přidá další chuť.
- Trochu jarní cibulky na křupnutí a omáčky pak jedeš podle sebe. Moje kombo je francouzská hořčice a kečupovec obecný. Ve finále je to vo fous lepší než párek v rohlíku.
Do hot dogu se skvěle hodí také slanináda! Připravte ji podle videoreceptu
Kompletní recept najdete ZDE: Těhotnej kuchař: Slanináda – konečně džem pro pořádné chlapy