Postup přípravy
Pstruha vyfiletujeme a maso naškrábeme, pokud možno beze všech kostí. Maso v misce smícháme se všemi ingrediencemi a kořením, dobře ochutíme a necháme chvilku rozležet. Podáváme s bagetkou, nejlépe opečenou.
Rybí tataráček nemusíme dělat jen z lososa, ideální je třeba i lososový pstruh nebo pstruh či jiná chutná ryba – vždy ale čerstvá!
Pstruha vyfiletujeme a maso naškrábeme, pokud možno beze všech kostí. Maso v misce smícháme se všemi ingrediencemi a kořením, dobře ochutíme a necháme chvilku rozležet. Podáváme s bagetkou, nejlépe opečenou.
Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.
Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů
prima-cnn-news
prima-zeny
prima-zoom
prima-fresh
prima-cool
playboy
lajk
prima-living