Suroviny
- rajče 5 ks
- šalotka 3 ks
- olivový olej 3 lžíce
- bazalka 0.5 svazek
- mozzarella 250 g
- citronová šťáva 1
- polníček 1
- sůl
- pepř
Postup přípravy
Oloupaná, předem spařená rajčata bez semínek a šťávy nakrájíme na malé kostičky, které smícháme s jemně nakrájenou šalotkou, olivovým olejem a bazalkou (drobně posekanou)
Podle potřeby osolíme a opepříme
Naaranžujeme na talíř, poklademe mozzarellou a ozdobíme polníčkem a doplníme o pečivo
Předkrm:
Tataráček z rajčete s mozzarellou
Ingredience:
5 rajčat
3 šalotky
3 lžíce olivového oleje
½ svazku bazalky
250 g mozzarelly
šťáva z 1 citronu
1 balení polníčku
sůl, pepř