Ryby a mořské plody Pstruh s pečenou kedlubnou prohřátou v nori másle podle šéfkuchaře Lukáše Hlaváčka
Prostřeno! Prostřeno: Pošírovaná rolka z lososovitého pstruha se špenátovou fáší podávaná na salátku z červené čočky, provoněné kouřem z jablečné štěpky
Předkrmy a chuťovky Rychlá luštěninová pomazánka s tahini – základní recept plus variace s azuki a červenou řepou
Těstoviny Zapečené penne s kuřecím masem a hráškem s omáčkou ze zakysané smetany – dokonalá rodinná večeře
Předkrmy a chuťovky 12 Baba ghanoush z cukety se zeleninou – originální verze oblíbeného předkrmu z levantské kuchyně
Předkrmy a chuťovky Rychlá luštěninová pomazánka s tahini – základní recept plus variace s azuki a červenou řepou
Předkrmy a chuťovky Špenátová omeleta plněná sýrem cottage – perfektní víkendová snídaně plná bílkovin