Maso VE VARU: Pečený dančí hřbet s hlívou, broskvemi a omáčkou Grand Veneur z lesního ovoce podle Pavla Sapíka
Předkrmy a chuťovky Domácí žitný kváskový chléb podle Huga Hromase – takový, jaký ho dělaly naše babičky
Maso Šťavnaté kuřecí čtvrtky na šalotkách v povidlové omáčce – typické české chutě v hodně netradičním receptu
Zelenina Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti
Maso Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte
Maso Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte
Maso Šťavnaté kuřecí čtvrtky na šalotkách v povidlové omáčce – typické české chutě v hodně netradičním receptu
Zelenina Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti
Předkrmy a chuťovky Domácí žitný kváskový chléb podle Huga Hromase – takový, jaký ho dělaly naše babičky