Maso VE VARU: Pečený dančí hřbet s hlívou, broskvemi a omáčkou Grand Veneur z lesního ovoce podle Pavla Sapíka
Ryby a mořské plody Lehká koprová omáčka s lososem – jemné rybí menu s krémovou omáčkou a vůní bylinek
Saláty Netradiční bramborový salát z pečených brambor podle Pavla Berkyho – moderní pojetí klasické vánoční přílohy
Těstoviny Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro
Zelenina Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem
Ryby a mořské plody Lehká koprová omáčka s lososem – jemné rybí menu s krémovou omáčkou a vůní bylinek
Saláty Netradiční bramborový salát z pečených brambor podle Pavla Berkyho – moderní pojetí klasické vánoční přílohy