Recepty Venezuelské placky arepas s medvědím česnekem a jehněčím hřbetem podle receptu ze SenSa Bistro
Prostřeno! Prostřeno: Jehněčí hřbet s burgundskou omáčkou s bramborovo-zeleninovými plackami a hráškovo-rozmarýnovým pyré a rozpečeným česnekem
Předkrmy a chuťovky 12 Baba ghanoush z cukety se zeleninou – originální verze oblíbeného předkrmu z levantské kuchyně
Těstoviny Zapečené penne s kuřecím masem a hráškem s omáčkou ze zakysané smetany – dokonalá rodinná večeře
Předkrmy a chuťovky 12 Baba ghanoush z cukety se zeleninou – originální verze oblíbeného předkrmu z levantské kuchyně
Předkrmy a chuťovky 12 Baba ghanoush z cukety se zeleninou – originální verze oblíbeného předkrmu z levantské kuchyně
Předkrmy a chuťovky Špenátová omeleta plněná sýrem cottage – perfektní víkendová snídaně plná bílkovin