Omáčky k masu
- medovo-hořčičná sýrová thajská
Pečené brambory
Salát
- pomelocitronmochyněledový salátbaby rajčátka ( - volitelné )
Maso na lávovém kameni
Postup přípravy
Vložíme krevety do vroucí vody a necháme povařit. Opět budeme potřebovat mixér, ve kterém rozmícháme papriku, cibuli, chilli a koření. Poté směs i s krevetami a makrelou vložíme na pánev, dochutíme a vaříme cca 15 min na vysokém stupni.Maso na lávovém kameni
Ingredience:hovězítuňákkachní prsa
Omáčky k masu
medovo-hořčičnásýrováthajská
postup:Tento pokrm vzniká přímo na stole v rukou hostů. Jedinou přípravou je nákup kvalitního masa dle toho, jaké má kdo rád. Před servírováním ho naložíte na 2 hodiny do oleje a směsi koření (opět dle chuti).Pečené brambory
postup:Nakoupené nové brambory omyjete, očistíte, vložíte na máslem vymazaný plech a posypete kořením. Příprava v troubě trvá asi 40 min. Měly by být měkké, ale ne příliš tmavé.Salát
Ingredience:klíčkyrukolamedgrep / pomelocitronmochyněledový salátbaby rajčátka
postup:Velmi jednoduchá úprava. Med rozředíte čerstvou citronovou šťávou, všechno ostatní nakrájíte a šťávou zalijete ve velké míse.
Spinach (Efo) Špenát s rybou
Ingredience:
- 1 velká červená paprika
- 1 cibule
- 1 chilli paprička
- 100 g oloupaných krevet
- 1 grilovaná makrela
- špenát