Suroviny
- přepuštěné máslo (nebo rostlinný olej) 2 lžíce
- cibule (nakrájená) 1 ks
- česnek 1 stroužek
- chilli papričky (bez semínek a najemno nakrájená) 1 ks
- zázvor (nastrouhaný) 1 lžíce
- hořčičné semínko (semínka černé hořčice) 1 lžička
- římský kmín (celý) 1 lžička
- kurkuma 1 lžička
- brambory (oloupané a nakrájené na kostky) 500 g
- listový špenát (čerstvý) 200–250 g
- sůl
Postup přípravy
- Rozehřejte v pánvi ghí nebo olej, přidejte cibuli a restujte 4–5 minut na středním plameni, až cibule zesklovatí. Přidejte česnek, chilli, zázvor a koření a restujte 1 minutu.
- Přidejte brambory a restujte 10–15 minut, občas promíchejte.
- Na závěr do směsi vmíchejte špenátové listy a míchejte, dokud lehce nezavadnou a nespojí se se směsí. Dochuťte solí a servírujte.