Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Saag aloo

4–5 porce
do 30 minut
Saag aloo
Saag aloo Autor: isifa.com
Pro milovníky orientálních chutí tady máme tradiční indický vegetariánský pokrm. Brambory a špenát, voňavé kořeněné...
Reklama
Reklama

Postup

  1. Rozehřejte v pánvi ghí nebo olej, přidejte cibuli a restujte 45 minut na středním plameni, až cibule zesklovatí. Přidejte česnek, chilli, zázvor a koření a restujte 1 minutu.
  2. Přidejte brambory a restujte 1015 minut, občas promíchejte.
  3. Na závěr do směsi vmíchejte špenátové listy a míchejte, dokud lehce nezavadnou a nespojí se se směsí. Dochuťte solí a servírujte.
Reklama

Vyzkoušejte i další orientální pokrmy:

Recept

Pečený květák  Foto: Klára Michalová

Pečený květák v orientálním stylu

Tento způsob přípravy květáku stojí určitě za vyzkoušení. Pečením se chuť této zeleniny výrazně promění, lehce zkaramelizuje a orientální koření mu dodá neuvěřitelný ...

Recept

Indické zeleninové kari Foto: isifa.com

Indické zeleninové kari

Chuť indických jídel je zcela nezaměnitelná a rozhodně stojí za to ji ochutnat. Voňavé koření se skvěle skloubí s pestrými chutěmi zeleniny a maso vám ani nebude chybět. ...

Recept

Cibulové bhaji Foto: isifa.com

Cibulové bhaji

Indická kuchyně začíná být i u nás velmi populární. Tato jídla jsou lehká, zdravá a poměrně rychlá na přípravu. A ingredience už není u nás problém sehnat i v běžných ...

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama