Na krém
- tvaroh 500 g
Head
- vejce 4 kusy
Postup přípravy
1. Vejce s cukrem vyšleháme dohusta. Do našlehané hmoty lehce vmícháme mouku. Na plech rozložíme pečicí papír a na něj rozetřeme těsto. Vložíme do hodně rozehřáté trouby, aby se rychle upekla (peče se 6–8 minut). Když je povrch dorůžova, vyndáme ji. Roládu nerolujeme, jednoduše ji sešoupneme i s papírem na chladnou podložku. Tam ji necháme vystydnout, dokud ji nebudeme plnit.
2. Mezitím si připravíme krém. Tvaroh rozmícháme s pudinkem, citronovým koncentrátem a cukrem.
3. Roládu položíme na stůl i s papírem, potřeme dvěma třetinami krému, potom pomocí papíru zatočíme (srolujeme). Roládu přendáme na podnos a potřeme zbylým krémem, vidličkou uděláme v krému vlnovky a posypeme zbylým kokosem.