návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím

Zapečená ovesná kaše se sušenými rajčaty a ricottou

2 porce
do 30 minut
Zapečená ovesná kaše se sušenými rajčaty a ricottou
Autor: archiv Emco Zapečená ovesná kaše se sušenými rajčaty a ricottou
Ovesné vločky jsou velmi ceněnou potravinou, která dokáže zasytit, snižuje cholesterol a je vhodná především k snídani. Oblíbené kaše se staly doslova fenoménem, ale pokud zrovna nemusíte sladké snídaně, zkuste vsadit na slané ovesné kaše.
Reklama
Reklama

Postup

  1. Vločky smíchejte s rozšlehaným vejcem, ricottou, mlékem a vytvořte hmotu podobnou kaši. 
  2. Přidejte koření, nasekaná sušená rajčata, olivy, šunku a osolte. 
  3. Přelijte do vymazané zapékací misky a pečte v troubě vyhřáté na 180 °C přibližně 15 minut. 
  4. Doplňte hrstí čerstvého špenátu nebo rukoly, křepelčími vajíčky, nakrájenými rajčaty, červenou cibulí nebo čímkoliv dle chuti či sezony a podávejte.
Reklama
Zapečená ovesná kaše se sušenými rajčaty a ricottou
Autor: archiv Emco Zapečená ovesná kaše se sušenými rajčaty a ricottou
Související témata: Malá jídla
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama