reklama

zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat

reklama

Středomořský mořský vlk
Autor: profimedia.cz Středomořský mořský vlk

Středomořský mořský vlk

Hodnoceno: 1x
Zařadit různé druhy ryb do svého jídelníčku bychom měli všichni a hned z několika důvodů: jsou zdravé, rychlé na přípravu a dají se podávat na mnoho a mnoho způsobů.
do 1 hodiny
4 porce

reklama

reklama

Suroviny (4 porce)

Na ozdobení:

reklama

Postup

  1. Předehřejte troubu na 200 °C.
  2. Do vařící vody dejte fenykl nakrájený na tenké plátky a vařte 5–7 minut. Nechte dobře odkapat a potom ho rozložte na dno pečicího plechu.
  3. Pesto smíchejte s máslem. Nařízněte vrchní část masa na rybách, do otvorů dejte máslovou směs a připravené ryby položte na fenykl. Pokapejte olivovým olejem a 10 minut pečte.
  4. Rajčátka nařízněte a rozložte je do pekáče kolem ryb. Přidejte olivy, ještě pokapejte olejem a pečte dalších 10–15 minut nebo až budou ryby propečené. Vyndejte z trouby a hned podávejte, ozdobené bazalkovými lístky.

Středomořský mořský vlk Foto:

Středomořský mořský vlk, foto: Profimedia.cz

reklama

reklama