Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Linguine s tygřími krevetami

4 porce
do 30 minut
Linguine s tygřími krevetami
Linguine s tygřími krevetami Autor: www.panzani.cz
Špagety s krevetami jsou velmi oblíbené – a rozhodně se není čemu divit. Se šťavnatými rajčaty a voňavými bylinkami si doma připravíte perfektní jídlo a budete se olizovat až za ušima!
Reklama
Reklama

Postup

  1. Těstoviny uvařte podle návodu na obalu.
  2. Na pánvi rozpalte kapku olivového oleje a zprudka na něm opečte ze všech stran krevety. Hotové budou během jedné minuty a krásně změní barvu dorůžova.
  3. Pak přidejte najemno nasekanou šalotku, na poloviny nakrájená cherry rajčátka, na plátky nakrájený česnek a vše zalijte bílým vínem.
  4. Poté přidejte sterilovaná rajčata, která předem nakrájejte. Omáčku dochuťte pepřem a solí, přidejte listovou petržel a pár lístků bazalky.
  5. Nakonec na pánev přidejte těstoviny, máslo a vše promíchejte. Máslo se rozpustí a těstoviny krásně obalí. Rajčata tuhle kombinaci pěkně probarví.
Reklama

Všechny recepty, které Zdeněk Pohlreich připravil s Panzani, najdete na webové stránce Panzani.

Vařit z kvalitních surovin je jediná správná cesta. A to se týká i těstovin. Když sušený těstoviny, tak hlavně ze semoliny z hrubozrnný pšenice. Jen ty mají po uvaření správnou konzistenci a zlatou barvu. A takový těstoviny s krevetama jsou prostě zázrak!

Pouták Panzani 6 Foto:

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama