zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat
Kuřecí polévka s estragonovými nočky
Autor: Vlado Kníž Kuřecí polévka s estragonovými nočky

Kuřecí polévka s estragonovými nočky

Hodnoceno: 0x
V nové řadě kulinární show Teď vaří šéf! připravil Zdeněk Pohlreich ideální nedělní menu, v kterém samozřejmě nemohla chybět polévka. Silný kuřecí vývar se zeleninou doplnily lahodné masové nočky s estragonem.
do 1 hodiny

Sledujte novou řadu kulinární show Teď vaří šéf!, každou neděli v 18.00 na Primě!

Všechny recepty, bonusová videa a další informace z natáčení najdete ve speciálu:

reklama

Postup

  1. Kuřecí kousky vložte do vody a přiveďte k varu.
  2. Jakmile se začne tvořit pěna, odstraňte ji pomocí naběračky a k vývaru přidejte koření a nakrájenou kořenovou zeleninu. Nechte vařit a mezitím připravte knedlíčky:
  3. V misce smíchejte mletá kuřecí prsa, nakrájený čerstvý estragon, sůl, smetanu a bílek a spojte dohromady. Pomocí lžičky vytvarujte noky a dejte je vařit do vroucí osolené vody.
  4. Vývar přeceďte přes plátýnko a přidejte do něj uvařené noky, čerstvý estragon, maso a nakrájená rajčata, která jste spařili a zbavili slupky. Polévku přelijte do teriny a podávejte.

Kuřecí polévka s estragonovými nočky 2 Foto:

Kuřecí polévka s estragonovými nočky  Foto:

Kuřecí polévka s estragonovými nočky, foto: Vlado Kníž

Podívejte se na videorecept a vařte přímo se Šéfem:

TVŠ III (1): Kuřecí vývar s estragonovými nočky
Kuřecí vývar s estragonovými nočky

reklama