Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Kuře Chakalaka

6 porcí
do 1 hodiny
Kuře Chakalaka
Kuře Chakalaka Autor: isifa.com
Chakalaka je velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas.
Reklama
Reklama

Postup

  1. Solí a pepřem ochuťte kuřecí kousky a dejte do zapékací mísy.
  2. Zbývající ingredience smíchejte v míse a přelijte přes maso. Pečte 40–45 minut, nebo dokud nebude maso zlatohnědé a měkké.
  3. Podávejte s jasmínovou rýží a salátem avokáda.
  4. PRIMA TIP: Místo chakalaka na ochucení majonézové směsi můžete použít chilli omáčku, celozrnnou hořčici nebo bazalkové či rajčatové pesto.
  5. Můžete také nejdřív sundat z kuřete kůži, aby jídlo bylo zdravější.
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama