návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Reklama

Jarní cibulačka

Hodnoceno: 0x
4 porce
do 30 minut
Jarní cibulačka
Autor: archiv Jarní cibulačka
Polévka plná vitaminů a chuti, v zimě z klasické cibule, hřejivá a útěšná, na jaře ze sezonní cibulky, svěží a pikantní.

Postup

  1. Na středním stupni rozehřejte olej ve velkém hrnci. Vsypte cibulku a za občasného promíchání ji smažte, až zesklovatí, ale nezhnědne, asi 10 minut. Osolte, vlijte vývar a vodu. Na mírném stupni vařte 15 minut.
  2. Polévku pak rozmixujte dohladka, rozdělte do misek, zakapejte olejem a podávejte s pečivem, hodí se například i různé suchary a knäckebroty.
Jarní cibulačka
Autor: archiv Jarní cibulačka
Související témata: Polévky