reklama

zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat

reklama

Jarní cibulačka
Autor: archiv Jarní cibulačka

Jarní cibulačka

Hodnoceno: 1x
Polévka plná vitaminů a chuti, v zimě z klasické cibule, hřejivá a útěšná, na jaře ze sezonní cibulky, svěží a pikantní.
do 30 minut
4 porce

reklama

reklama

Postup

  1. Na středním stupni rozehřejte olej ve velkém hrnci. Vsypte cibulku a za občasného promíchání ji smažte, až zesklovatí, ale nezhnědne, asi 10 minut. Osolte, vlijte vývar a vodu. Na mírném stupni vařte 15 minut.
  2. Polévku pak rozmixujte dohladka, rozdělte do misek, zakapejte olejem a podávejte s pečivem, hodí se například i různé suchary a knäckebroty.
Jarní cibulačka
Autor: archiv Jarní cibulačka

reklama

Související témata: Polévky