Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Jarní bramborový salát

do 10 minut
Jarní bramborový salát
Jarní bramborový salát Autor: P&G Foodies
Bramborový salát nemusí být jen ten, který si dáváme každý rok na Vánoce. Vyzkoušejte tuto jarní variantu s restovaným bramborem a červenými paprikami! :)
Reklama

Článek

Indický bramborový salát Foto:

Rychlé večeře: 10 chutných receptů s bramborami

Brambory nemusí být vařené jen tak, ba naopak! Fantasticky fungují s květákem nebo vejcem, ale samozřejmostí je i kvalitní uzenina. Tyto recepty navíc stihnete uvařit do...
Reklama

Postup

  1. Do menší misky si nalijte olivový olej, lžíci vinného octa a med.
  2. Bylinky si nasekejte najemno. U petrželky použijte i stonky. Cibulku nakrájejte na co nejmenší kostičky. Přisypte do misky s olejem.
  3. Plátky ančoviček vidličkou rozmačkejte a přidejte do misky. Vše pečlivě promíchejte. Dochuťte solí. Do hlubšího talíře pokládejte listy salátu a následně orestované jarní brambory. Zakápněte dresinkem.
  4. Přidejte orestované červené papriky, které nakonec zakápněte citronem a jemně osolte. Jak poznáte, že jsou papriky na pánvi hotové? Na stranách jsou malinko černé a především jsou měkké.
  5. Na závěr zdobte salát granátovým jablkem a plátky parmazánu.
Reklama

Jarní bramborový salát 2 Foto: Jarní bramborový salát 2; foto: P&G Foodies

Seznamte se s P&G Foodies 

P&G Foodies Foto:

Blog www.PGfoodies.com jsme začali psát po návratu z Anglie, kde jsme žili téměř celý rok. Díky strávenému času po boku kamarádky a šéfkuchařky Saimy Khan jsme začali vnímat jídlo úplně v jiných rozměrech. Začali jsme si ho užívat a naučili jsme se zpracovat zeleninu tak, že bez ní už nemůžeme být. Zároveň myslíme na to, aby jídlo i krásně vypadalo. Pomáhá to totiž k tomu, aby se naše rodina nebála něco "zdravějšího" ochutnat. Vyřadili jsme z jídelníčku lepek, rafinovaný cukr a snížili jsme příjem mléčných produktů, moc nám to vyhovuje a o tento způsob vaření se na blogu chceme podělit.

Vytvořili jsme si i vlastní e-shop www.honestmarket.cz s produkty, které nesmějí u nás v kuchyni chybět.

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama