návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Reklama

Italská minestrone

Hodnoceno: 4x
4 porce
do 1 hodiny
Italská minestrone
Autor: profimedia.cz Italská minestrone
Tuto polévku můžete také udělat s plněnými těstovinami, jako jsou ravioli nebo tortellini, aby polévka byla vydatnější.

Postup

  1. Ve velkém hrnci rozehřejte máslo. Na něj vhoďte mrkev a celer nakrájené na kolečka, nasekanou cibuli, slaninu nakrájenou na kostičky a restujte 10 minut, dokud vše nezačne hnědnout. Přidejte oloupaná a nakrájená rajčata a opékejte dalších 5 minut.
  2. Přidejte vývar a bylinky, přiveďte do varu a potom přidejte těstoviny. Vařte asi 10 minut, až budou těstoviny měkké a uvařené.
  3. Fazole propláchněte pod tekoucí vodou a nechte okapat. Do hrnce přidejte cukety a fazole. Vařte 3–5 minut nebo dokud se fazole neprohřejí. Ochuťte solí a pepřem. Podávejte teplé s bazalkovým pestem.

Italská minestrone Foto:

Italská minestrone, foto: Profimedia.cz