návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím

Domácí bejkrolsky

4-6 porce
do 30 minut
Domácí bejkrolsky
Autor: Marek Bartoš Domácí bejkrolsky
Bejkrolsky doma chroupeme dost často. Dokola jsem přemýšlela nad tím, že udělat si je doma nemůže být nic složitého, až jsem se rozhodla to konečně vyzkoušet. Jsou na¬prosto božské a ze stolu zmizely okamžitě!
Reklama
Reklama

Postup

  1. Bagetu ostrým nožem nakrájejte na velmi tenká kolečka. V jedné misce rozmíchejte 4 lžíce olivového oleje s jemně sekaným rozmarýnem a dvěma prolisovanými stroužky česneku, ve druhé 4 lžíce oleje, lžíci sekané bazalky a lžíci jemně strouhaného parmezánu.
  2. Kolečka rozdělte na dvě hromádky, půlku jich natřete z obou stran směsí z jedné mističky a na půlku použijte směs z té druhé. Sušte v troubě při 100 °C dokřupava, asi 10–15 minut.
Reklama

Láskominy Denisy Bartošové

Láskominy Foto:

Jedlé i kreativní dárky a skvělé recepty na celý rok

Udělejte svým milovaným radost dárkem s příběhem. Takovým, který je s láskou ručně vyrobený, krásně zabalený a navíc se dá sníst. A nebo darujte samotnou knihu plnou návodů na nazdobené dobroty a inspirace pro tvoření.

Druhá kniha Denisy Bartošové – autorky, která je svou kreativitou a nenechavýma rukama pověstná, by neměla chybět všem těm, kterým není líno vdechnout dobrým nápadům život. Denisa vám pomocí podrobných postupů pomůže vytvořit věci, na které byste si sami možná netroufli, a to za pár chvil i za pár kaček! Nechte promluvit své tvořivé já a darujte blízkým nebo sami sobě ručně vyrobené láskominy!

Více informací o knize najdete na: MojeLaskominy.cz.

Knihu vydalo nakladatelství Smart Press, www.smartpress.cz

Související témata: Chuťovky a předkrmy , Americká kuchyně
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama