Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Cuketový perník s hruškami

do 1 hodiny
Cuketový perník s hruškami
Cuketový perník s hruškami Autor: V kuchyni vždy otevřeno
Máte rádi vláčný perník? A potřebujete zpracovat cuketu? Když obojí zkombinujete, vznikne vám super moučník. A pokud máte doma pár hrušek, přidejte je taky. Takovou kombinaci si prostě zamilujete!
Reklama

Článek

Jako od babičky: strouhaný tvarohový koláč Foto:

25+ receptů na výborné sladké řezy aneb koláče na plech

Máte chuť na něco sladkého, ale nedostává se čas nebo energie na složité pečení? Nemůže to být snadnější – vsaďte na oblíbené koláče na plech, které poté jednoduše...

Reklama

Postup

  1. Cuketu oloupejte a nahrubo nastrouhejte.
  2. Troubu předehřejte na 180 °C.
  3. Vejce vymíchejte s cukrem do pěny, mouku prosejte spolu s kakaem a kypřicím práškem.
  4. Do vaječné hmoty vmíchejte jogurt, olej a po částech přisypávejte sypké smíchané ingredience. Nakonec přidejte cuketu.
  5. Důkladně vše spojte a vlijte na vyšší plech s pečicím papírem nebo vymazaný a moukou vysypaný.
  6. Povrch urovnejte a poklaďte nakrájenými hruškami. Pečte 35 minut, propečenost zkuste špejlí.
Reklama

Cuketový perník s hruškami Foto: Cuketový perník s hruškami; foto: V kuchyni vždy otevřeno

V kuchyni vždy otevřeno

Andrea Motlíková

Andrea z foodblogu V kuchyni vždy otevřeno, který sleduje přes 36 tisíc fanoušků, vydala svoji první kuchařku. Na 368 stranách najdete bezmála 300 receptů pro každý den, které vždy doprovází autorské barevné fotografie.

Obsáhlá kniha je určena pro široké publikum napříč generacemi. Inspiraci pro každodenní vaření zde najdou začátečníci i zkušené kuchařky a určitě i muži. Osvědčené recepty z dostupných čerstvých surovin nejsou nijak komplikované a postupy jsou srozumitelně rozepsané. Nechybí tipy na tradiční česká jídla, ale v knize zabrousíte i do kuchyní Asie či Středomoří.

Kuchařka je velmi přehledně rozdělena do 19 kapitol od předkrmů, přes jídla z jednoho pekáčku, snadné recepty, polévky, saláty, druhy mas, těstoviny, zeleninové pokrmy, pomazánky, moučníky a dezerty až po zavařování.

Pokud vás den za dnem nenapadá, co zrovna vařit, stačí zalistovat a určitě si vyberete.

V kuchyni vždy otevřeno - kuchařka Foto:

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama