Suroviny
- vepřové maso 1 ks
- česnek 1 ks
- vejce 1 ks
- škrob 1 ks
- kari koření 1 ks
- majoránka 1 ks
- rýže 1 hrnek
- fazolové lusky 1 ks
- máslo 1 ks
- slanina 1 ks
- sójová omáčka 2 ks
- cibule 0.5 ks
- hřebíček 1 ks
- olej 1 ks
- sůl 1 ks
Postup přípravy
Nakrájíme na malé kousky vepřovou panenku. Přidáme vajíčko, škrob, česnek, majoránku, kari a sůl. Vše následně důkladně promícháme a necháme odležet. Rozpálíme si olej na pánvičce a začneme směs smažit. Až bude maso osmažené (cca po 10 minutách), tak zalijeme dvakrát sójovou omáčkou. Poté je směs připravena k servírování. Jasmínovou rýži nasypeme do rýžovaru. Dávkujeme jedna ku jedné hrnek rýže a hrnek vody. Osolíme a přidáme půl cibule s hřebíčkem. Cca po 10 minutách je rýže připravena.