Suroviny
- krůtí prsa 800 g
 - bazalka 10 ks
 - martini bianco 80 ml
 - cibule 2 kus
 - řapíkatý celer kus
 - brambory 200 g
 - fenykl 1 kus
 - tymián kus
 - rozmarýn kus
 - saturejka kus
 - česnek 4 kus
 - olivový olej 50 ml
 - máslo 40 g
 - pečicí papír 5 kus
 - sůl
 - pepř
 
Postup přípravy
Krůtí prsa nakrájíme na porce a v misce smícháme se sekanou bazalkou, solí, pepřem a Martini. Necháme odležet. Řapíkatý celer, cibuli a fenykl nakrájíme na nudličky, česnek nasekáme, brambůrky nakrájíme na čtvrtky a smícháme. Přidáme nasekané bylinky, olej, sůl a pepř̌. Promícháme a zeleninovou směs položíme do spodní části pečicího papíru, který si položíme nakoso. Poklademe filet z krůtího prsa. Osolíme, opepříme. Poklademe plátky másla a zabalíme. Pečeme v troubě̌ nebo grilu na 200 °C cca 20 minut.