Suroviny
- hořká čokoláda (70%) 92 g
 - máslo 80 g
 - vejce 2
 - žloutek 2
 - moučkový cukr 48 g
 - hladká mouka 40 g
 - smetana 32 g
 - voda 10 g
 - Fruttamia gel 1 ML
 - tvarohový dezert 10 g
 - voda 120 g
 - maliny 100 g
 - cukr krupice 30 g
 
Postup přípravy
- Máslo nakrájené na kostky s nalámanou čokoládou a cukrem rozehřejeme ve vodní lázni. Vyjmeme z vodní lázně a zašleháme nejprve vejce a žloutky.
 - Nakonec zašleháme mouku. Plníme do silikonových forem a pečeme 8 minut při 160 °C.
 
Semifreddo
- Do nádoby dáme vodu 10 °C, přisypeme Joy dessert, rozšleháme, přilijeme smetanu a šleháme do lehkého zhoustnutí (polotekutý stav).
 - Plníme do silikonových forem a zašokujeme při -36 °C.
 
Malinový dip
- Fruttamia gel a cukr rozmícháme za sucha a poté přilijeme vařící vodu. Rozšleháme dohladka a přidáme maliny. Mražené ovoce můžeme přidávat ihned a počkáme na jeho rozpuštění, případně doředíme vodou.
 - Pokud použijeme čerstvé ovoce, počkáme, až gel vychladne, a poté vše smícháme. Pokud chceme dip průhledný, je dobré směs rozmixovat a přecedit.
 
Autor receptu: David Johánek