Suroviny
- bulky na hamburger (burgerová čerstvá (z pekárny))
 - hovězí maso 150 g
 - rukola
 - čedar
 - slanina (nakládaná)
 - schwarzwaldská šunka
 
speciální chef mayo omáčka
- majonéza
 - hrubozrnná hořčice
 - česnek
 - sůl
 - pepř
 - další tajné ingredience
 
Salát coleslaw
- bílé zelí
 - mrkev trochu
 - celer trochu
 - majonéza
 - zakysaná smetana (s vysokým obsahem tuku)
 - cukr
 - citron
 - jablečný ocet
 - sůl
 - pepř
 
Postup
- Nameleme si hovězí maso, dochutíme.
 - Maso opečeme spolu s nakládanou slaninou na grilu.
 - Bulku rozkrojíme, opečeme.
 - V troubě si připravíme sýrový chips.
 - Na bulku naložíme omáčku, dáme rukolu, plátek cheddaru, sýrový chips, schwarzwaldskou šunku, maso.
 
Autor receptu: David Černý