Suroviny
- bulky na hamburger (burgerová čerstvá (z pekárny))
- hovězí maso 150 g
- rukola
- čedar
- slanina (nakládaná)
- schwarzwaldská šunka
speciální chef mayo omáčka
- majonéza
- hrubozrnná hořčice
- česnek
- sůl
- pepř
- další tajné ingredience
Salát coleslaw
- bílé zelí
- mrkev trochu
- celer trochu
- majonéza
- zakysaná smetana (s vysokým obsahem tuku)
- cukr
- citron
- jablečný ocet
- sůl
- pepř
Postup
- Nameleme si hovězí maso, dochutíme.
- Maso opečeme spolu s nakládanou slaninou na grilu.
- Bulku rozkrojíme, opečeme.
- V troubě si připravíme sýrový chips.
- Na bulku naložíme omáčku, dáme rukolu, plátek cheddaru, sýrový chips, schwarzwaldskou šunku, maso.
Autor receptu: David Černý