Hovězí tatarák
- hovězí maso 500 g
- olivový olej 4 PL
- lanýžový olej 2 ML
- kečup 2 ML
- sladká paprika 1 ML
- pažitka 10 g
- tymián 10 g
- rozmarýn 10 g
- červená cibule 1
- sůl
- pepř
Bruschetta
- rajče
- bazalka
- česnek 4 stroužky
- olivový olej
- sůl
- pepř
Postup
Hovězí tatarák
- Nameleme maso nahrubo. Přidáme cibuli nakrájenou nadrobno, olej, lanýžový olej, kečup, sladkou papriku, koření.
- Osolíme, opepříme a zamícháme.
Lososový tatarák
- Lososa a šalotku nakrájíme, zakápneme limetkou, přidáme kopr, kapary.
- Osolíme a opepříme.
Bruschetta
- Rajčata nakrájíme na kostičky, přidáme prolisovaný česnek, zakápneme olivovým olejem, osolíme a opepříme.
- Podáváme s opečenou bagetkou.
Autor receptu: Jakub Korbel