Lívance
- banán 1
- vločky 1 hrnek
- mandlové mléko 1 hrnek
Lísko-oříšková kulička
- lískooříškový krém
- mleté vlašské ořechy
- kakao
- datle
Arašídový košíček
- mleté vlašské ořechy
- arašídové máslo
- hořká čokoláda
- datlová pasta
Postup
Lívance
Banán rozmixujeme spolu s vločkami, přidáme mléko a zamícháme.
Osmažíme z obou stran na pánví. Ozdobíme dle libosti.
Lísko-oříšková kulička
Všechny ingredience smíchejte a vytvarujeme malé kuličky.
Navrch rozpustíme horkou čokoládu a posypeme podle chuti – například lyofilizovanými jahodami, konopnými semínky a kokosem.
Arašídový košíček
Z datlí a vlašských ořechů vytvoříme pevnou základnu.
Doprostřed dáme vrstvu arašídového másla a na vrch nalijeme rozpuštěnou hořkou čokoládu.
Autorka receptu: Mariana Bečková