Suroviny
- kuřecí skelet
- kuřecí křídla
- mražená zeleninová směs (polévková)
- kořenová zelenina
- bobkový list
- nové koření
- česnek
- cibule
Krupicové knedlíčky
Postup
- Omyté kuřecí skelety a křidélka dáme do hrnce, přidáme sůl, pepř, bobkový list a nové koření. Dále přidáme kořenovou zeleninu, česnek, cibuli a celé to zalijeme vodou.
- Po dvou hodinách vaření vyndáme maso a zeleninu. Do vývaru přidáme mraženou polévkovou zeleninu a obrané kuřecí maso.
- Z osolené krupice a vajec uděláme těsto na knedlíčky a ty následně pomocí kávové lžičky vhodíme do vývaru a necháme uvařit doměkka.
Autor receptu: Pavlína Hamáčková
Všechny recepty najdete také v aplikaci Prima Zone v sekci Prostřeno! A to dříve než na webu!