Suroviny
- karamelové sušenky
- mascarpone 200 g
- zakysaná smetana 190 ml
- mražené ovoce (čerstvé ovoce v létě)
- borůvky mistička
- maliny mistička
- pekanové ořechy
- vanilkový lusk
- tonka fazole
- ořechové máslo (pekanové)
- máta
Postup
- Do skleničky rozlámeme dvě karamelové oplátky, posypeme mraženým ovocem. Smícháme mascarpone ze zakysanou smetanu, s vnitřkem jednoho vanilkového lusku a nastrouháme půlku fazole tonka a přidáme do skleničky.
- Dále do skleničky přidáme čerstvé borůvky, maliny, nasekaná pekanové ořechy a trochu pekanového másla. Jemně posypeme nasekanou mátou a servírujeme.
Autor receptu: Radek Karkys
Všechny recepty najdete také v aplikaci Prima Zone v sekci Prostřeno! A to dříve než na webu!