Hovězí tatarák
- hovězí svíčková 300 g
- kečup 2 PL
- worcesterová omáčka pár kapek
- hořčice 1 ML
- tekuté chilli 1 ML
- cibule 1
- česnek
- žloutek 1
- sůl
- čerstvě namletý pepř
Avokádový tartar
Postup
- Maso nameleme. Cibuli nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme nebo utřeme. Všechny ingredience vymícháme.
- Necháme uležet v ledničce a mažeme na opečené topinky, které podle chuti můžeme ještě očesnekovat.
Avokádový tartar
- Avokáda oloupeme, vypeckujeme a nakrájíme na drobné kostičky nebo rozmačkáme vidličkou. Červenou cibuli, sušená rajčata a olivy nakrájíme nadrobno a přidáme do avokáda.
- Zbytek ingredienci (oliv. olej, citronovou šťávu) dle potřeby přidáme do směsi. Avokádový tatarák dochutíme solí a pepřem.
Autor receptu: Martin Podroužek
Všechny recepty najdete také v aplikaci Prima Zone v sekci Prostřeno! A to dříve než na webu!