Suroviny
- hovězí kližka (zhruba na 4 díly naporcovaná) 1 kg
 - rostlinný olej 1 lžíce
 - česnek (rozdrcený) 5 stroužků
 - zázvor (nakrájený na tenké plátky) 5cm kousek
 - rýžové víno 125 ml
 - sójová omáčka 250 ml
 - ústřicová omáčka 125 ml
 - badyán 2 hvězdičky
 - skořice 1 svitek
 - hřebíček 3 ks
 - cukr 1 lžíce
 - bílá ředkev (oloupaná a nakrájená na 5cm kousky) 1 ks
 
K podávání
- koriandr
 - celerové listy
 - bílý pepř (čerstvě mletý)
 
Postup přípravy
- Ve větším kastrolu uveďte do varu 2,5 l vody. Vložte kližku, ztlumte teplotu, přiklopte poklicí a mírným varem vařte asi 30 minut. Maso vyjměte a vývar uchovejte. Až maso vychladne dost na to, aby se s ním dalo zacházet, pokrájejte ho na kousky široké asi 2 cm.
 - V hrnci se silným dnem rozehřejte olej na velkém plameni. Přidejte česnek a zázvor a restujte asi 1 minutu, dokud se nerozvoní, hlídejte, aby se nic nepřipálilo. Přilijte rýžové víno a nechte 1 minutu provařovat.
 - Přilijte 1,25 l uchovaného vývaru spolu se sójovou a ústřicovou omáčkou, přidejte badyán, skořici, hřebíčky a cukr. Přiveďte k varu a pak vložte do tekutiny maso. Ztlumte teplotu, zakryjte a nechte mírným varem bublat 2 hodiny.
 - Sundejte poklici a zvyšte teplotu. Přidejte ředkev a vařte 30 minut, dokud nebude ředkev měkká a omáčka nezhoustne. Podávejte s koriandrem, listovým celerem a bílým pepřem.