Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Plněné vepřové kotlety

4-6 porce
do 1 hodiny
Plněné vepřové kotlety
Plněné vepřové kotlety Autor: profimedia.cz
Plněné kotlety mladým špenátem, brambory a zelenina - jednoduchá, ale osvědčená kombinace na které si všichni pochutnají.
Reklama
Reklama

Postup

  1. Do každé kotlety vyřízněte kapsu. Dejte stranou, aby se maso ohřálo na pokojovou teplotu, aby se tolik nesmrsklo při pečení.
  2. Do hrnce s malou vrstvou slané vařicí vody dejte špenát. Duste 2 minuty, potom vyndejte, nechte okapat a prolijte studenou vodou. Přebytečnou vodu vyždímejte.
  3. Rozehřejte olej a opékejte cibuli asi 1 minutu, potom přidejte houby a opékejte je, dokud nezměknou. Ochuťte solí a pepřem, vyndejte z pánve a smíchejte se špenátem. Směsí naplňte kapsy v kotletách.
  4. Rozehřejte zbývající olej na střední teplotu a opékejte na něm maso, dokud nebude ze všech stran hnědé a zcela propečené. Dochuťte. Aby se maso nepřipeklo, můžete přidat trochu vody. Podávejte s opečenými bramborovými klínky a v páře podušenou zeleninou.
Reklama

Plněné vepřové kotlety Foto:

Plněné vepřové kotlety, foto: Profimedia.cz

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama