Suroviny
- filet z lososa 110 g
- Olivový olej 5 g
- vařený kuskus 60 g
- jadérka z granátového jablka 30 g
- řapíkatý celer 40 g
- mrkev 50 g
- olivový olej na salát 5 g
- citronová šťáva a kůra
- čerstvá bazalka
- Sůl
- čerstvě namletý pepř
Postup přípravy
- Lososa pokapejte citronovou šťávou, osolte a opepřete. Na olivovém oleji opečte dozlatova.
- Uvařený kuskus smíchejte s jadérky, na kousky nakrájeným celerem, nastrouhanou mrkví a ochuťte solí, pepřem, olivovým olejem a citronovou šťávou i kůrou. Vmíchejte nasekané bazalkové listy.
- 1 porce obsahuje: 1578 kJ / 376 kcal; bílkoviny: 30 g, sacharidy: 22 g, tuky: 18 g