Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Pappardelle primavera

2 porce
do 30 minut
Pappardelle primavera
Pappardelle primavera Autor: profimedia.cz
Klasická Primavera omáčka je poměrně tučná, ale na jaře si můžete připravit její odlehčenou variantu.
Reklama
Reklama

Postup

  1. Vodu ve velkém hrnci přiveďte do varu, přidejte těstoviny a vařte 4 minuty. Přidejte sójové boby a zelené fazolky a vařte další 4 minuty nebo dokud nebudou těstoviny „al dente“.
  2. Dejte okapat těstoviny a do ještě horkého hrnce nalijte mléko a přidejte čerstvý sýr. Míchejte při nízké teplotě, dokud se sýr nerozpustí a nevytvoří hladkou omáčku.
  3. Do hrnce přidejte rajčata a dobře je prohřejte. Potom vraťte do hrnce těstoviny, dochuťte a vmíchejte je do omáčky. Rozdělte na talíře, ozdobte parmazánem a hned podávejte.
Reklama

Pappardelle primavera Foto:

Pappardelle primavera, foto: Profimedia.cz

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama