Suroviny
- těstoviny pappardelle 200 g
- mražené sójové boby 50 g
- zelené fazolové lusky 100 g
- Mléko 150 ml
- nízkotučný čerstvý sýr s česnekem a bylinkami 100 g
- cherry rajčátka 150 g
- Sůl
- mletý černý pepř
- pár hoblinek parmazánu
Postup přípravy
- Vodu ve velkém hrnci přiveďte do varu, přidejte těstoviny a vařte 4 minuty. Přidejte sójové boby a zelené fazolky a vařte další 4 minuty nebo dokud nebudou těstoviny „al dente“.
- Dejte okapat těstoviny a do ještě horkého hrnce nalijte mléko a přidejte čerstvý sýr. Míchejte při nízké teplotě, dokud se sýr nerozpustí a nevytvoří hladkou omáčku.
- Do hrnce přidejte rajčata a dobře je prohřejte. Potom vraťte do hrnce těstoviny, dochuťte a vmíchejte je do omáčky. Rozdělte na talíře, ozdobte parmazánem a hned podávejte.