Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Jablka
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Jablka
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Recepty Sladké
Sladké
Cat & Cook
Pin it

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Nadýchaná vánočka babičky Jarmilky

Nadýchaná vánočka babičky Jarmilky

Nadýchaná vánočka babičky Jarmilky Zdroj: Cat & Cook - Ivana Jindřichová

  • Zavřít
Nadýchaná vánočka babičky Jarmilky

Nadýchaná vánočka babičky Jarmilky Zdroj: Cat & Cook - Ivana Jindřichová

Moje hodnocení
13x

Tak tahle vánočka mi dala zabrat! Dělala jsem ji čtyřikrát a z toho se mi třikrát roztekla na plechu. Říkala jsem si, co pořád dělám špatně, protože tenhle recept babička dělá spoustu let a vždy bez problému. Až mi bliklo v hlavě, že používám nepřilnavý plech a že by to mohlo být tím. No, a bylo!!! Dala jsem na něj silikonovou podložku, a vánočka byla jako z pohádky.

1 porce
180 minut
česká
Seznam.cz banner

Suroviny

  • hladká mouka 350 g
  • polohrubá mouka 150 g
  • máslo 110 g
  • cukr krupice 110 g
  • žloutek 2 ks
  • droždí 30 g
  • plnotučné mléko 220–230 ml
  • sůl 5 g
  • vanilkový lusk (semínka) 1 ks
  • vlašské ořechy (nebo pekanové) 1 hrst
  • mandle (na posypání; plátky nebo hranolky)
  • vejce (na pomazání)

Postup přípravy:

  1. Máslo vyndejte z lednice minimálně 3 hodiny před pečením. Mléko ohřejte v rendlíku tak, aby bylo vlahé. Pozor, nesmí být horké, jinak by zabilo kvasinky v droždí. Mělo by mít mezi 30–40 °C.
  2. Do většího hrnku rozdrobte droždí, přidejte lžičku mouky, lžičku cukru krupice, promíchejte a zalijte asi 60 ml vlahého mléka.
  3. Rozkvedlejte dohladka a nechte na teplém místě (třeba u topení) vzejít kvásek. Bude to trvat asi 15 minut. Pokud se ani pak nic nestane, bude potřeba nové droždí.
  4. Mezitím v míse robota nebo ve velké míse smíchejte proseté oba druhy mouky, cukr, sůl a řádně promíchejte. Uprostřed vytvořte důlek a do něj vložte žloutky.
  5. Přidejte vanilku, hotový kvásek a polovinu mléka. Při ručním zpracování začněte vařečkou zadělávat těsto od středu. Při zpracování robotem použijte hákový nástavec a zapněte ho na 3. rychlostní stupeň. Podle potřeby přilévejte mléko, ale pamatujte, že těsto na vánočku by mělo být spíš tužší.
  6. Až bude kompaktní, po lžících přidávejte máslo a zadělávejte ho do těsta. Po zapracování zadělávejte alespoň dalších 10–15 minut. Zda je těsto správně zadělané, poznáte podle jeho hladkého a elastického vzhledu.
  7. V robotu to bude trvat 5–7 minut. Chvíli před koncem zadělávání do těsta přidejte hrst najemno nasekaných oříšků. Ořechy zapracujte a hladké těsto v míse přikryjte čistou utěrkou. Nechte kynout na teplém místě, dokud nezdvojnásobí svůj objem. Nečekejte však zbytečně dlouho, aby nepřekynulo. Plyny, které se tvoří při kynutí, totiž v určité chvíli začnou zabíjet kvasinky a vánočka se pak srazí. Optimální kynutí většinou trvá tak 45 minut v závislosti na teplotě v místnosti.
  8. Až bude těsto vykynuté, položte si ho na vál a zvažte. Číslo si vydělte šesti a těsto rozdělte na šest stejně velkých dílů. Měly byste mít něco kolem 1 kg těsta. Každý kus těsta ještě zadělejte a udělejte z něj čistou kuličku. Ty jednu po druhé rozválejte na válečky.
  9. Těsto je elastické a potřebuje si na jiný tvar zvyknout, já proto vždy udělám kratší váleček, dám ho stranou a mezitím válím další části. Až mi vznikne šest kratších válečků, postupuji od začátku tím, že válečky znovu vyválím, aby byly delší. Snad jsem to popsala srozumitelně.
  10. Důležité je nenechávat válečky silnější na koncích, mělo by to být přesně naopak, abyste docílili hezkého tvaru vánočky. Existuje velké množství možností, jak vánočku uplést. Nebudu vám složitě popisovat, jak na to, protože nejlepší je to podle videa. Proto pokud nemáte svůj osvědčený styl, zapněte si YouTube a vyberte si pletení, které se vám líbí.
  11. Až budete mít vánočku upletenou, opatrně ji přemístěte na plech vyložený pečicím papírem, nebo pokud máte gumovou podložku, určitě ji použijte. Vánočku přikryjte čistou utěrkou a nechte ji kynout, dokud nezdvojnásobí svůj objem.
  12. Poté ji lehce potřete rozkvedlaným vejcem a posypte mandličkami. Troubu mezitím rozehřejte na 200 °C – horký vzduch, nebo 215 °C horní a spodní pečení, a vložte vánočku do střední části trouby. Po 10 minutách snižte teplotu o 20 °C.
  13. Pečte asi 40 minut do zlatohnědé barvy – barva je u vánočky zásadní, měla by mít opravdu krásně hnědou, zkaramelizovanou kůrku. Také je důležité vánočku nevysušit, proto pokud máte vpichový teploměr, hlídejte vnitřní teplotu, která by neměla přesáhnout 90 °C. Cokoliv nad tuto teplotu pak signalizuje vysušení. Vánočku proto včas vyndejte a nechte zchladnout.
  14. Na závěr ji můžete posypat moučkovým cukrem, já to ale nedělám, líbí se mi totiž ta krásně lesklá kůrčička. Veselé Vánoce!
TIP OD IVKY: Místo vanilkového lusku můžete použít i 1 lžíci přírodního vanilkového extraktu.

Recept připravila Ivka z www.catandcook.cz! Mnoho dalších skvělých receptů s podrobnými popisy postupů, díky, kterým zvládne uvařit nebo upéct doopravdy každý najdete v Ivky kuchařkách, které je možní zakoupit na www.shop.catandcook.cz.

Tvarohová vánočka – jednoduchý recept bez kynutí Sladké

Tvarohová vánočka – jednoduchý recept bez kynutí

22
Kynutá máslová vánočka s mandlemi Recepty

Kynutá máslová vánočka s mandlemi

116

Cat & Cook

Zdroj receptu

Cat & Cook

Ivana Jindřichová Cat & Cook

„Jídlo, vaření a pečení je mojí životní vášní, kterou reflektuji především na svém blogu catandcook.cz, ve svých kuchařkách a na svých sociálních sítích. Zaměřuji se především na tradiční recepty z celého světa, učím se o surovinách a různých kuchařských technikách a v zábavné formě to pak předávám svým fanouškům napříč všemi platformami,“ říká o sobě Ivka, která má dnes na kontě již 4 kuchařky, které jsou zároveň i tak trochu osobní zpovědí. Jídlo, vaření a pečení miluje od dětství, vždy byla vybíravá na kvalitní potraviny a ráda hostila své kamarády. Jejím poznávacím znamením jsou dopodrobna popsané recepty, které zvládne doopravdy každý. „Lidé mají často strach z tradičních receptů, ale díky mému podrobnému popisu je opravdu zvládnou a jsou pak nadšení a nemají strach se pustit do dalších,“ doplňuje Ivka.

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky Vánoce vánočka těsto

Návrhy pro vás

Pečené avokádo s vajíčkem a tvarůžky – nevšední chuťovka s typickým českým sýrem Předkrmy a chuťovky

Pečené avokádo s vajíčkem a tvarůžky – nevšední chuťovka s typickým českým sýrem

Švestkovo-maková cihla z máslového těsta pečená v chlebíčkové formě – tak trochu jiný štrúdl Sladké

Švestkovo-maková cihla z máslového těsta pečená v chlebíčkové formě – tak trochu jiný štrúdl

Grilovaná vepřová pluma s pastinákovým pyré, liškami v másle a hořčičnou omáčkou podle Jana Pípala z Vinohradského Parlamentu Maso

Grilovaná vepřová pluma s pastinákovým pyré, liškami v másle a hořčičnou omáčkou podle Jana Pípala z Vinohradského Parlamentu

Kynuté slíváky – tradiční české buchty se švestkami a mákem jako od babičky Sladké

Kynuté slíváky – tradiční české buchty se švestkami a mákem jako od babičky

Houbový sulc – retro lahůdka na studeno, která překvapí a potěší milovníky aspiku Předkrmy a chuťovky

Houbový sulc – retro lahůdka na studeno, která překvapí a potěší milovníky aspiku

Krůtí karbanátky s petrželkou a šťouchaným bramborem – voňavý a šťavnatý oběd Maso

Krůtí karbanátky s petrželkou a šťouchaným bramborem – voňavý a šťavnatý oběd

Hruškový koláč s džemem a skořicí od Lubojatzky Couple – dobrota, po které se zapráší Sladké

Hruškový koláč s džemem a skořicí od Lubojatzky Couple – dobrota, po které se zapráší

Španělská tortilla s bramborami a chorizem – večeře plná chuti z jedné pánve Předkrmy a chuťovky

Španělská tortilla s bramborami a chorizem – večeře plná chuti z jedné pánve


Přečtěte si také

Předkrmy a chuťovky
Pečené avokádo s vajíčkem a tvarůžky – nevšední chuťovka s typickým českým sýrem

Pečené avokádo s vajíčkem a tvarůžky – nevšední chuťovka s typickým českým sýrem

Prostřeno!
Prostřeno: Kachní stehno, mix zelí, bramborový a houskový knedlík

Prostřeno: Kachní stehno, mix zelí, bramborový a houskový knedlík

Prostřeno!
Prostřeno: Hovězí tatarák, topinka

Prostřeno: Hovězí tatarák, topinka

Prostřeno!
Prostřeno: Pečený tvarohový mls s borůvkami

Prostřeno: Pečený tvarohový mls s borůvkami

Prostřeno!
Prostřeno: Kuřecí polévka se zeleninou a domácími nudlemi

Prostřeno: Kuřecí polévka se zeleninou a domácími nudlemi

Sladké
Švestkovo-maková cihla z máslového těsta pečená v chlebíčkové formě – tak trochu jiný štrúdl

Švestkovo-maková cihla z máslového těsta pečená v chlebíčkové formě – tak trochu jiný štrúdl

Maso
Grilovaná vepřová pluma s pastinákovým pyré, liškami v másle a hořčičnou omáčkou podle Jana Pípala z Vinohradského Parlamentu

Grilovaná vepřová pluma s pastinákovým pyré, liškami v másle a hořčičnou omáčkou podle Jana Pípala z Vinohradského Parlamentu

Soutěžící
Václav Durčák má rád při jídle pohodu

Václav Durčák má rád při jídle pohodu

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Polévky
Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů

Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů

Veganské asijské nudle s tofu, zeleninou a houbami – pokrm inspirovaný thajským street foodem Recepty

Veganské asijské nudle s tofu, zeleninou a houbami – pokrm inspirovaný thajským street foodem

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami Saláty

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Sladké
Švestkovo-maková cihla z máslového těsta pečená v chlebíčkové formě – tak trochu jiný štrúdl

Švestkovo-maková cihla z máslového těsta pečená v chlebíčkové formě – tak trochu jiný štrúdl

Kynuté slíváky – tradiční české buchty se švestkami a mákem jako od babičky Sladké

Kynuté slíváky – tradiční české buchty se švestkami a mákem jako od babičky

Hruškový koláč s džemem a skořicí od Lubojatzky Couple – dobrota, po které se zapráší Sladké

Hruškový koláč s džemem a skořicí od Lubojatzky Couple – dobrota, po které se zapráší

Maso
Grilovaná vepřová pluma s pastinákovým pyré, liškami v másle a hořčičnou omáčkou podle Jana Pípala z Vinohradského Parlamentu

Grilovaná vepřová pluma s pastinákovým pyré, liškami v másle a hořčičnou omáčkou podle Jana Pípala z Vinohradského Parlamentu

Krůtí karbanátky s petrželkou a šťouchaným bramborem – voňavý a šťavnatý oběd Maso

Krůtí karbanátky s petrželkou a šťouchaným bramborem – voňavý a šťavnatý oběd

Hamburská vepřová kýta špikovaná šunkou a kyselými okurkami podle Pepy Nemravy – originální pečínka ve smetanové omáčce Maso

Hamburská vepřová kýta špikovaná šunkou a kyselými okurkami podle Pepy Nemravy – originální pečínka ve smetanové omáčce

Předkrmy a chuťovky
Pečené avokádo s vajíčkem a tvarůžky – nevšední chuťovka s typickým českým sýrem

Pečené avokádo s vajíčkem a tvarůžky – nevšední chuťovka s typickým českým sýrem

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Krémová čočková polévka s cizrnou a rajčaty – vydatná luštěninová polévka do chladných dnů Polévky

Krémová čočková polévka s cizrnou a rajčaty – vydatná luštěninová polévka do chladných dnů

Nápoje
Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?
12

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?

Čajový mocktail s kokosovým mlékem a mangovým džusem Nápoje

Čajový mocktail s kokosovým mlékem a mangovým džusem

Jednoduchý recept na domácí kokosové mléko ze strouhaného kokosu Recepty

Jednoduchý recept na domácí kokosové mléko ze strouhaného kokosu

Saláty
Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Domácí Filet-O-Fish jako z „mekáče“ – ještě lepší, křupavější a poctivější! Ryby a mořské plody

Domácí Filet-O-Fish jako z „mekáče“ – ještě lepší, křupavější a poctivější!

Losos s koprovým pestem a bramborovými lupínky podle Karolíny Kamberské Recepty

Losos s koprovým pestem a bramborovými lupínky podle Karolíny Kamberské

Polévky
Krémová čočková polévka s cizrnou a rajčaty – vydatná luštěninová polévka do chladných dnů

Krémová čočková polévka s cizrnou a rajčaty – vydatná luštěninová polévka do chladných dnů

Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů Polévky

Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů

Italská polévka Risi Bisi s hráškem a rýží – tradiční kombinace chutí v netradiční podobě Polévky

Italská polévka Risi Bisi s hráškem a rýží – tradiční kombinace chutí v netradiční podobě

Předkrmy a chuťovky
Pečené avokádo s vajíčkem a tvarůžky – nevšední chuťovka s typickým českým sýrem

Pečené avokádo s vajíčkem a tvarůžky – nevšední chuťovka s typickým českým sýrem

Houbový sulc – retro lahůdka na studeno, která překvapí a potěší milovníky aspiku Předkrmy a chuťovky

Houbový sulc – retro lahůdka na studeno, která překvapí a potěší milovníky aspiku

Španělská tortilla s bramborami a chorizem – večeře plná chuti z jedné pánve Předkrmy a chuťovky

Španělská tortilla s bramborami a chorizem – večeře plná chuti z jedné pánve

Předkrmy a chuťovky
Pečené avokádo s vajíčkem a tvarůžky – nevšední chuťovka s typickým českým sýrem

Pečené avokádo s vajíčkem a tvarůžky – nevšední chuťovka s typickým českým sýrem

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Čočková sekaná s mrkví a hráškem – chutná vegetariánská verze tradičního českého oběda Vegetariánské

Čočková sekaná s mrkví a hráškem – chutná vegetariánská verze tradičního českého oběda

Sladké
Švestkovo-maková cihla z máslového těsta pečená v chlebíčkové formě – tak trochu jiný štrúdl

Švestkovo-maková cihla z máslového těsta pečená v chlebíčkové formě – tak trochu jiný štrúdl

Hruškový koláč s džemem a skořicí od Lubojatzky Couple – dobrota, po které se zapráší Sladké

Hruškový koláč s džemem a skořicí od Lubojatzky Couple – dobrota, po které se zapráší

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Saláty
Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem Maso

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem

Osvěžující asijský salát z hlávkového zelí – skvělý do rýžových nudlí i jako příloha Saláty

Osvěžující asijský salát z hlávkového zelí – skvělý do rýžových nudlí i jako příloha

Zelenina
Červená tomatová rýže s barevnou paprikou a uzenou šunkou – rychlá večeře z jednoho kastrolu

Červená tomatová rýže s barevnou paprikou a uzenou šunkou – rychlá večeře z jednoho kastrolu

Česneková bageta s parmazánem – perfektní příloha na večírek i ke grilovačce Recepty

Česneková bageta s parmazánem – perfektní příloha na večírek i ke grilovačce

Fava – řecká pomazánka ze žlutého hrachu Recepty

Fava – řecká pomazánka ze žlutého hrachu

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Černochová exkluzivně v 360°: Česko pomůže Polsku. Pošle tři jednotky vrtulníků „A je to tady!“ Trump se poprvé vyjádřil k ruským dronům, které pronikly do Polska Cizinec na dálnici D1 agresivně předjížděl, ukazují záběry. Podle expertky je trest výsměch

prima-zeny

Místo luxusu 300 km v nohách. Novomanželé Vágnerovi o dobrodružné svatební cestě Laďka Něrgešová opět září v roli moderátorky. Od kolegů dostala květinu proti rakovině Oskar Hes o silném přátelství s Nedbalem: Byl pro mě mužským vzorem, který mi chyběl

prima-zoom

Kde mají přistávací plochu pro UFO? Polsko je nejblíže k ozbrojenému konfliktu od druhé světové války. NATO aktivovalo článek 4, týká se i Česka Ruský dron byl sestřelen jen 200 kilometrů od Karviné. Putin v noci testoval obranné schopnosti NATO

prima-fresh

Pečené avokádo s vajíčkem a tvarůžky – nevšední chuťovka s typickým českým sýrem Švestkovo-maková cihla z máslového těsta pečená v chlebíčkové formě – tak trochu jiný štrúdl Grilovaná vepřová pluma s pastinákovým pyré, liškami v másle a hořčičnou omáčkou podle Jana Pípala z Vinohradského Parlamentu

prima-cool

Propadák s Dieselem dostává pokračování 92 % na ČSFD. Nejlepší seriál roku má dostat pokračování Apple odhalil svůj nejodvážnější iPhone, budete ale muset sáhnout hluboko do kapsy

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Chilli papričky fungují proti bolesti i celulitidě. Udělejte si domácí mast 6 nápadů, jak v interiéru použít tmavé barvy. Máte odvahu na černou ložnici? Jak opticky zvětšit malý byt? Šest tipů, jak na to!

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.