Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Jahody
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Jahody
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Novinky
Novinky
Klára Michalová

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Ve Valencii bylo vyhlášeno 50 nejlepších restaurací na světě pro rok 2023 podle seznamu World’s 50 Best

Vyhlášení nejlepších světových restaurací ve Valencii 2023

Vyhlášení nejlepších světových restaurací ve Valencii 2023 Zdroj: profimedia a ČTK

  • Zavřít
Vyhlášení nejlepších světových restaurací ve Valencii 2023

Vyhlášení nejlepších světových restaurací ve Valencii 2023 Zdroj: profimedia a ČTK

Napjatě očekávaný, i když lehce kontroverzní seznam nejlepších restaurací světa byl vyhlášen 20. června na slavnostním ceremoniálu ve španělské Valencii.

Seznam.cz banner

Sezona udělování všemožných cen a vyhlašování žebříčků popularity startuje. K tomu se každoročně připojuje také organizace Best 50, která 20. června na slavnostním ceremoniálu ve španělské Valencii vyhlásila seznam 50 nejlepších restaurací světa pro rok 2023. Výsledkem je velmi uznávané ocenění, které na sebe bere téměř nemožný úkol – vybrat nejlepší restaurace na celém širém světě. Letos se na prestižním prvním místě umístila restaurace Central v peruánské Limě, která nahradila kodaňskou restauraci Geranium, jež zvítězila v roce 2022.

Vítězné fanfáry

Peruánský Central a barcelonská, žánrově odlišná restaurace Disfrutar, měly nervy drásající večer, protože restaurace, které se v roce 2022 umístily na druhém, respektive třetím místě, čekaly, která z nich bude vyhlášena tou úplně nejlepší restaurací na světě. Nejcennější titul večera si nakonec odnesla restaurace Central, kterou vedou partneři Virgilio Martínez a Pía León a která nabízí moderní peruánské menu, jež strávníky zavede do nejvyšších a nejnižších nadmořských výšek země.

View this post on Instagram

A post shared by The Worlds 50 Best Restaurants (@theworlds50best)

Přesto to pro restauraci Disfrutar, která je hodnocena jako nejlepší restaurace v Evropě, nebyl špatný večer. Velká očekávání může mít pro příští rok… Na 10. místě letošního žebříčku se umístil pařížský podnik Table by Bruno Verjus, který se stal nejvyšší novinkou v žebříčku. Newyorská fine diningová korejská restaurace Atomix, která byla loni na 33. místě, poskočila o neuvěřitelných 25 míst. Na osmém místě je tak letos nejvýše umístěnou restaurací v Severní Americe. Pro tým, který stojí za restaurací Atomix, to byl velmi dobrý rok, neboť před několika týdny získal cenu Jamese Bearda pro nejlepšího šéfkuchaře státu New York.

Loňský vítěz, restaurace Geranium, v letošním seznamu chyběla. To proto, že v roce 2019 organizace oznámila nové pravidlo, podle kterého se v následujících letech nebudou moci na seznamu umístit žádní vítězové nejvyššího místa. Jedná se o změnu pravidla, která má otřást často stagnujícími prvními místy. Tento krok znamená, že na letošním seznamu 50 nejlepších chybí také několikanásobně vítězná kodaňská Noma, která již oznámila, že brzy ukončí pravidelný provoz.

Nejlepší restaurace světa s michelinskými hvězdami končí. Finančně je neudržitelná
Novinky

Nejlepší restaurace světa s michelinskými hvězdami končí. Finančně je neudržitelná

Pokud jde o způsob sestavování tohoto celosvětového seznamu, může se zdát trochu kontroverzní. Stejně jako u mnoha jiných cen i tato je už z podstaty věci dost subjektivní. Hlasovací orgán se skládá z 1 080 hlasujících ve 27 regionech, z nichž každý vybere 10 restaurací, které jsou podle organizace „nejlepší“. Organizace uvádí, že hlasující jsou genderově vyrovnaní a tvoří je přibližně jedna třetina šéfkuchařů a restauratérů, jedna třetina food novinářů a jedna třetina „zcestovalých gurmánů“. Kritici však již dlouho zvedají obočí – organizace 50 Best nemá přísný kodex chování a hlasujícím jsou údajně poskytovány bezplatné výlety, které by mohly výsledky zkreslit ve prospěch měst s dobře financovanými turistickými centry.

Seznam byl také v průběhu let soustavně kritizován za své zaměření na Západ a za nedostatečné zastoupení žen-kuchařek a řady kuchyní. V loňském roce pouze jedno ocenění mířilo na africký kontinent pro moderní japonsko-africkou restauraci Fyn v Kapském Městě. Na letošním seznamu se neobjevila ani jedna restaurace, která by se nacházela v Africe nebo Indii.

Navzdory pochybnostem o metodice a nedostatečné rozmanitosti seznamu je v něm stále zastoupeno mnoho restaurací, které odvádějí průkopnickou práci a pomáhají posouvat kulinářské hranice. A zařazení na seznam může mít na úspěch šéfkuchaře nebo restaurace zásadní vliv. Je to také dobrý způsob, jak mohou nadšení strávníci objevovat zajímavé restaurace – alespoň v některých částech světa.

V nejstarší restauraci na světě hoří oheň téměř 300 let. Nikdy nesmí zhasnout
Novinky

V nejstarší restauraci na světě hoří oheň téměř 300 let. Nikdy nesmí zhasnout

Toto jsou držitelé ocenění 50 nejlepších restaurací světa pro rok 2023

  1. Central, Lima, Peru
  2. Disfrutar, Barcelona, Španělsko
  3. Diverxo, Madrid, Španělsko
  4. Asador Etxebarri, Atxondo, Španělsko
  5. Alchemist, Kodaň, Dánsko
  6. Maido, Lima, Peru
  7. Lido 84, Gardone Riviera, Itálie
  8. Atomix, New York
  9. Quintonil, Mexico City
  10. Table by Bruno Verjus, Paříž
  11. Trèsind Studio, Dubaj
  12. A Casa Do Porco, São Paulo, Brazílie
  13. Pujol, Mexico City
  14. Odette, Singapore
  15. Le Du, Bangkok, Thajsko
  16. Reale, Castel di Sangro, Itálie
  17. Gaggan Anand, Bangkok, Thajsko
  18. Steirereck, Vídeň, Rakousko
  19. Don Julio, Buenos Aires, Argentina
  20. Quique Dacosta, Denia, Španělsko
  21. Den, Tokio, Japonsko
  22. Elkano, Getaria, Španělsko
  23. Kol, Londýn
  24. Septime, Paříž
  25. Belcanto, Lisabon, Portugalsko
  26. Schloss Schauenstein, Fürstenau, Švýcarsko
  27. Florilège, Tokio, Japonsko
  28. Kjolle, Lima, Peru
  29. Boragó, Santiago, Chile
  30. Frantzén, Stockholm, Švédsko
  31. Mugaritz, San Sebastian, Španělsko
  32. Hiša Franko, Kobarid, Slovinsko
  33. El Chato, Bogotá, Kolumbie
  34. Uliassi, Senigallia, Itálie
  35. Ikoyi, Londýn
  36. Plénitude, Paříž
  37. Sézanne, Tokio, Japonsko
  38. The Clove Club, Londýn
  39. The Jane, Antwerpy, Belgie
  40. Restaurant Tim Raue, Berlín
  41. Le Calandre, Rubano, Itálie
  42. Piazza Duomo, Alba, Itálie
  43. Leo, Bogotá, Kolumbie
  44. Le Bernardin, New York
  45. Nobelhart & Schmutzig, Berlín
  46. Orfali Bros Bistro, Dubaj
  47. Mayta, Lima, Peru
  48. La Grenouillère, La Madelaine-sous-Montreuil, Francie
  49. Rosetta, Mexico City
  50. The Chairman, Hong Kong

Zdroj: bonappetit.com

Gastronomický slovník pojmů, které by měl každý gurmán znát, pokud si nechce udělat ostudu v restauraci
Novinky

Gastronomický slovník pojmů, které by měl každý gurmán znát, pokud si nechce udělat ostudu v restauraci

Klára Michalová

Autor článku

Klára Michalová

Všechny články autora

šéfredaktorka FTV Prima , Prima FRESH

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background
Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky Peru restaurace ocenění Lima Valencie Geranium

Návrhy pro vás

Nakládané pikantní okurky – výborné samotné i jako součást hamburgeru Recepty

Nakládané pikantní okurky – výborné samotné i jako součást hamburgeru

Pečená karotka s dukkah griliášem – sladká mrkev s křupavou posypkou Zelenina

Pečená karotka s dukkah griliášem – sladká mrkev s křupavou posypkou

Vepřový řízek naruby s cibulí a petrželkou – šťavnatý oběd dopečený v troubě Maso

Vepřový řízek naruby s cibulí a petrželkou – šťavnatý oběd dopečený v troubě

Chléb naan s tandoori kuřetem – indická specialita jako stvořená na letní gril Maso

Chléb naan s tandoori kuřetem – indická specialita jako stvořená na letní gril

Smažený sýr v housce aneb tak trochu jiný smažák – perfektní náhrada burgeru, kterou připravíte doma na pánvi Vegetariánské

Smažený sýr v housce aneb tak trochu jiný smažák – perfektní náhrada burgeru, kterou připravíte doma na pánvi

Krupicové nočky s tvarohem a borůvkovou omáčkou – rychlejší verze oblíbené letní klasiky Sladké

Krupicové nočky s tvarohem a borůvkovou omáčkou – rychlejší verze oblíbené letní klasiky

Vlačný dort s jahodami a kokosem – elegantní moučník s náplní ze smetany a mascarpone Sladké

Vlačný dort s jahodami a kokosem – elegantní moučník s náplní ze smetany a mascarpone

Dušené toskánské kuře s rajčaty a špenátem ve smetanové omáčce – výrazné chutě léta v jedné pánvi Maso

Dušené toskánské kuře s rajčaty a špenátem ve smetanové omáčce – výrazné chutě léta v jedné pánvi


Přečtěte si také

Recepty
Nakládané pikantní okurky – výborné samotné i jako součást hamburgeru

Nakládané pikantní okurky – výborné samotné i jako součást hamburgeru

Zelenina
Pečená karotka s dukkah griliášem – sladká mrkev s křupavou posypkou

Pečená karotka s dukkah griliášem – sladká mrkev s křupavou posypkou

Maso
Vepřový řízek naruby s cibulí a petrželkou – šťavnatý oběd dopečený v troubě

Vepřový řízek naruby s cibulí a petrželkou – šťavnatý oběd dopečený v troubě

Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Naučte se jednoduchý trik, jak rychle a bez námahy oloupat rajčata

Naučte se jednoduchý trik, jak rychle a bez námahy oloupat rajčata

Maso
Chléb naan s tandoori kuřetem – indická specialita jako stvořená na letní gril

Chléb naan s tandoori kuřetem – indická specialita jako stvořená na letní gril

Vegetariánské
Smažený sýr v housce aneb tak trochu jiný smažák – perfektní náhrada burgeru, kterou připravíte doma na pánvi

Smažený sýr v housce aneb tak trochu jiný smažák – perfektní náhrada burgeru, kterou připravíte doma na pánvi

Novinky
Letní čtení plné jídla – 6 tipů na knihy o gastronomii, které si můžete přečíst během prázdnin

Letní čtení plné jídla – 6 tipů na knihy o gastronomii, které si můžete přečíst během prázdnin

Sladké
Krupicové nočky s tvarohem a borůvkovou omáčkou – rychlejší verze oblíbené letní klasiky

Krupicové nočky s tvarohem a borůvkovou omáčkou – rychlejší verze oblíbené letní klasiky

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Letní těstoviny s kalamáry, cherry rajčaty a hráškem – rychlý recept se středomořským šmrncem

Letní těstoviny s kalamáry, cherry rajčaty a hráškem – rychlý recept se středomořským šmrncem

Sépiové černé špagety s krevetami a cuketou – tradiční italský recept s chutí moře Těstoviny

Sépiové černé špagety s krevetami a cuketou – tradiční italský recept s chutí moře

Gratinované cukety plněné tarhoňou a kozím sýrem – oběd plný letních chutí a vůní Recepty

Gratinované cukety plněné tarhoňou a kozím sýrem – oběd plný letních chutí a vůní

Sladké
Krupicové nočky s tvarohem a borůvkovou omáčkou – rychlejší verze oblíbené letní klasiky

Krupicové nočky s tvarohem a borůvkovou omáčkou – rychlejší verze oblíbené letní klasiky

Vlačný dort s jahodami a kokosem – elegantní moučník s náplní ze smetany a mascarpone Sladké

Vlačný dort s jahodami a kokosem – elegantní moučník s náplní ze smetany a mascarpone

Tvarohový dort s malinami – lahodný moučník chutná a voní létem Sladké

Tvarohový dort s malinami – lahodný moučník chutná a voní létem

Maso
Vepřový řízek naruby s cibulí a petrželkou – šťavnatý oběd dopečený v troubě

Vepřový řízek naruby s cibulí a petrželkou – šťavnatý oběd dopečený v troubě

Dušené toskánské kuře s rajčaty a špenátem ve smetanové omáčce – výrazné chutě léta v jedné pánvi Maso

Dušené toskánské kuře s rajčaty a špenátem ve smetanové omáčce – výrazné chutě léta v jedné pánvi

Vepřové kotletky zapečené v alobalu se slaninou, žampiony, bramborem a sýrem Maso

Vepřové kotletky zapečené v alobalu se slaninou, žampiony, bramborem a sýrem

Zelenina
Pečená karotka s dukkah griliášem – sladká mrkev s křupavou posypkou

Pečená karotka s dukkah griliášem – sladká mrkev s křupavou posypkou

Škola zavařování: Nakládané lilky v lehce pikantní marinádě na kyselo jsou báječné třeba na topinky Zelenina

Škola zavařování: Nakládané lilky v lehce pikantní marinádě na kyselo jsou báječné třeba na topinky

Flamendr z vepřového masa podle Pepy Nemravy – masové nudličky v pikantní omáčce se zeleninou a houbami Maso

Flamendr z vepřového masa podle Pepy Nemravy – masové nudličky v pikantní omáčce se zeleninou a houbami

Nápoje
Domácí ledové chai latté – recept na populární kořeněný nápoj krok za krokem

Domácí ledové chai latté – recept na populární kořeněný nápoj krok za krokem

Kouzlo léta ve skleničce: Připravte svatojánskou ořechovku jako za starých časů Nápoje

Kouzlo léta ve skleničce: Připravte svatojánskou ořechovku jako za starých časů

Ledové Matcha Strawberry Latté: Tříbarevný letní drink, který frčí v kavárnách Nápoje

Ledové Matcha Strawberry Latté: Tříbarevný letní drink, který frčí v kavárnách

Těstoviny
Letní těstoviny s kalamáry, cherry rajčaty a hráškem – rychlý recept se středomořským šmrncem

Letní těstoviny s kalamáry, cherry rajčaty a hráškem – rychlý recept se středomořským šmrncem

Sépiové černé špagety s krevetami a cuketou – tradiční italský recept s chutí moře Těstoviny

Sépiové černé špagety s krevetami a cuketou – tradiční italský recept s chutí moře

Losos s bramborovo-chřestovým pyré, dušeným špenátem a citrusovým máslem Ryby a mořské plody

Losos s bramborovo-chřestovým pyré, dušeným špenátem a citrusovým máslem

Polévky
Játrová zavářka do polévky – tradiční doplněk silných vývarů dodá chuť i výživové benefity

Játrová zavářka do polévky – tradiční doplněk silných vývarů dodá chuť i výživové benefity

Thajská brokolicová polévka – překvapí lehce pikantní chutí a krémovou konzistencí díky kokosovému mléku Polévky

Thajská brokolicová polévka – překvapí lehce pikantní chutí a krémovou konzistencí díky kokosovému mléku

Rajčatová polévka s bílými fazolemi a tymiánem – proměňte zásoby ze spíže v rychlou a sytou večeři Polévky

Rajčatová polévka s bílými fazolemi a tymiánem – proměňte zásoby ze spíže v rychlou a sytou večeři

Recepty
Nakládané pikantní okurky – výborné samotné i jako součást hamburgeru

Nakládané pikantní okurky – výborné samotné i jako součást hamburgeru

Škola zavařování: Nakládané lilky v lehce pikantní marinádě na kyselo jsou báječné třeba na topinky Zelenina

Škola zavařování: Nakládané lilky v lehce pikantní marinádě na kyselo jsou báječné třeba na topinky

Smažené batátové placičky podle Šona – vietnamská alternativa bramboráku je prostě skvělá Zelenina

Smažené batátové placičky podle Šona – vietnamská alternativa bramboráku je prostě skvělá

Zelenina
Pečená karotka s dukkah griliášem – sladká mrkev s křupavou posypkou

Pečená karotka s dukkah griliášem – sladká mrkev s křupavou posypkou

Smažený sýr v housce aneb tak trochu jiný smažák – perfektní náhrada burgeru, kterou připravíte doma na pánvi Vegetariánské

Smažený sýr v housce aneb tak trochu jiný smažák – perfektní náhrada burgeru, kterou připravíte doma na pánvi

Smažené batátové placičky podle Šona – vietnamská alternativa bramboráku je prostě skvělá Zelenina

Smažené batátové placičky podle Šona – vietnamská alternativa bramboráku je prostě skvělá

Sladké
Krupicové nočky s tvarohem a borůvkovou omáčkou – rychlejší verze oblíbené letní klasiky

Krupicové nočky s tvarohem a borůvkovou omáčkou – rychlejší verze oblíbené letní klasiky

Tvarohový dort s malinami – lahodný moučník chutná a voní létem Sladké

Tvarohový dort s malinami – lahodný moučník chutná a voní létem

Tacos s grilovanou panenkou a meruňkovou salsou: Sladko-pikantní symfonie chutí oživí letní tabuli Maso

Tacos s grilovanou panenkou a meruňkovou salsou: Sladko-pikantní symfonie chutí oživí letní tabuli

Saláty
Letní salát s krůtím masem, slaninou, fazolkami a jablkem – vydatné jídlo pro všední den

Letní salát s krůtím masem, slaninou, fazolkami a jablkem – vydatné jídlo pro všední den

Francouzský salát Niçoise – ideální letní oběd osvěží, zasytí i dodá bílkoviny Saláty

Francouzský salát Niçoise – ideální letní oběd osvěží, zasytí i dodá bílkoviny

Letní salát s pečenými rozbouchanými brambůrkami – ideální příloha ke grilovačce Saláty
4

Letní salát s pečenými rozbouchanými brambůrkami – ideální příloha ke grilovačce

Vegetariánské
Risi e bisi: Tradiční italské rizoto s hráškem a šunkou pochází z Benátek

Risi e bisi: Tradiční italské rizoto s hráškem a šunkou pochází z Benátek

Letní salát s pečenými rozbouchanými brambůrkami – ideální příloha ke grilovačce Saláty
4

Letní salát s pečenými rozbouchanými brambůrkami – ideální příloha ke grilovačce

Těhotnej kuchař: České rizoto z pečeného kuřete – oblíbená klasika v perfektním provedení Přílohy

Těhotnej kuchař: České rizoto z pečeného kuřete – oblíbená klasika v perfektním provedení

prima-cnn-news

Volební průzkum v krajích: Spolu by ovládlo Prahu, jinde však koalici dýchá na záda SPD a spol Ruští vojáci byli zajati pouze drony a roboty. Ukrajinská armáda provedla neobvyklou operaci Hezky jsme si popovídali, ale on zasáhl další město. Trump popsal telefonát s Putinem

prima-zeny

Puf... a dvě princezny jsou v budoucnosti. Eleonora léčí Frederiku se zlomeným srdcem Veličenstva na festivalu: Slavní prozradili, kdy se cítili jako opravdoví králové a královny Bernášková o vztahu s dcerou: Držím si hranici rodiče, nechci, ať je po mně přecitlivělá

prima-zoom

Obrovské velryby s prsty na nohou Jakou barvu má měsíční svit? Zjistěte, proč ho pokaždé vidíme jinak Zlato lze vyrobit v laboratoři, vědcům se to už podařilo. Má to však jeden absurdní háček

prima-fresh

Nakládané pikantní okurky – výborné samotné i jako součást hamburgeru Pečená karotka s dukkah griliášem – sladká mrkev s křupavou posypkou Vepřový řízek naruby s cibulí a petrželkou – šťavnatý oběd dopečený v troubě

prima-cool

První fotka nového Harryho Pottera Proč je z MEGAN 2.0 takový propadák? Šéf studia odhalil největší chybu, která odradila mnoho diváků Superman je vydáván za obrovský finanční úspěch, realita je však jiná

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Amanda Bynes chce shodit. Přiznala užívání léku na hubnutí, který frčí mezi celebritami Xholakys chce seknout se svlékáním. V nové kariéře chce lidem pomáhat duševně Rychlé miliony českých influencerů: Sharlota a Stejk přiznali konkrétní částky

prima-living

Kdy se vrátí léto? Čeká nás týden přeháněk a bouřek. A pozor na klíšťata! František Ringo Čech žije ve finském srubu. Byl mezi prvními, kdo si takové bydlení pořídil Lichořeřišnice a echinacea umí okouzlit svými květy i léčivými účinky

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.