Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Cukroví
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Cukroví
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Kynutá máslová vánočka s mandlemi

Kynutá máslová vánočka s mandlemi

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Sádlové cukroví – Sádlovky s důlkem plným marmelády

Sádlové cukroví – Sádlovky s důlkem plným marmelády

Sekaná jako od babičky

Sekaná jako od babičky

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Novinky
Novinky
Klára Michalová

Hit týdne

Další hity

Bramborový salát

Bramborový salát
Bramborový salát
Kokosové kuličky Rafaelo
Kokosové kuličky Rafaelo
Lososové kousky s brokolicí a čokoládové cookies z horkovzdušné fritézy
Lososové kousky s brokolicí a čokoládové cookies z horkovzdušné fritézy
Citronové crinkles
Citronové crinkles
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Ve Valencii bylo vyhlášeno 50 nejlepších restaurací na světě pro rok 2023 podle seznamu World’s 50 Best

Vyhlášení nejlepších světových restaurací ve Valencii 2023

Vyhlášení nejlepších světových restaurací ve Valencii 2023 Zdroj: profimedia a ČTK

  • Zavřít
Vyhlášení nejlepších světových restaurací ve Valencii 2023

Vyhlášení nejlepších světových restaurací ve Valencii 2023 Zdroj: profimedia a ČTK

Napjatě očekávaný, i když lehce kontroverzní seznam nejlepších restaurací světa byl vyhlášen 20. června na slavnostním ceremoniálu ve španělské Valencii.

Seznam.cz banner

Sezona udělování všemožných cen a vyhlašování žebříčků popularity startuje. K tomu se každoročně připojuje také organizace Best 50, která 20. června na slavnostním ceremoniálu ve španělské Valencii vyhlásila seznam 50 nejlepších restaurací světa pro rok 2023. Výsledkem je velmi uznávané ocenění, které na sebe bere téměř nemožný úkol – vybrat nejlepší restaurace na celém širém světě. Letos se na prestižním prvním místě umístila restaurace Central v peruánské Limě, která nahradila kodaňskou restauraci Geranium, jež zvítězila v roce 2022.

Vítězné fanfáry

Peruánský Central a barcelonská, žánrově odlišná restaurace Disfrutar, měly nervy drásající večer, protože restaurace, které se v roce 2022 umístily na druhém, respektive třetím místě, čekaly, která z nich bude vyhlášena tou úplně nejlepší restaurací na světě. Nejcennější titul večera si nakonec odnesla restaurace Central, kterou vedou partneři Virgilio Martínez a Pía León a která nabízí moderní peruánské menu, jež strávníky zavede do nejvyšších a nejnižších nadmořských výšek země.

View this post on Instagram

Přesto to pro restauraci Disfrutar, která je hodnocena jako nejlepší restaurace v Evropě, nebyl špatný večer. Velká očekávání může mít pro příští rok… Na 10. místě letošního žebříčku se umístil pařížský podnik Table by Bruno Verjus, který se stal nejvyšší novinkou v žebříčku. Newyorská fine diningová korejská restaurace Atomix, která byla loni na 33. místě, poskočila o neuvěřitelných 25 míst. Na osmém místě je tak letos nejvýše umístěnou restaurací v Severní Americe. Pro tým, který stojí za restaurací Atomix, to byl velmi dobrý rok, neboť před několika týdny získal cenu Jamese Bearda pro nejlepšího šéfkuchaře státu New York.

Loňský vítěz, restaurace Geranium, v letošním seznamu chyběla. To proto, že v roce 2019 organizace oznámila nové pravidlo, podle kterého se v následujících letech nebudou moci na seznamu umístit žádní vítězové nejvyššího místa. Jedná se o změnu pravidla, která má otřást často stagnujícími prvními místy. Tento krok znamená, že na letošním seznamu 50 nejlepších chybí také několikanásobně vítězná kodaňská Noma, která již oznámila, že brzy ukončí pravidelný provoz.

Nejlepší restaurace světa s michelinskými hvězdami končí. Finančně je neudržitelná
Novinky

Nejlepší restaurace světa s michelinskými hvězdami končí. Finančně je neudržitelná

Pokud jde o způsob sestavování tohoto celosvětového seznamu, může se zdát trochu kontroverzní. Stejně jako u mnoha jiných cen i tato je už z podstaty věci dost subjektivní. Hlasovací orgán se skládá z 1 080 hlasujících ve 27 regionech, z nichž každý vybere 10 restaurací, které jsou podle organizace „nejlepší“. Organizace uvádí, že hlasující jsou genderově vyrovnaní a tvoří je přibližně jedna třetina šéfkuchařů a restauratérů, jedna třetina food novinářů a jedna třetina „zcestovalých gurmánů“. Kritici však již dlouho zvedají obočí – organizace 50 Best nemá přísný kodex chování a hlasujícím jsou údajně poskytovány bezplatné výlety, které by mohly výsledky zkreslit ve prospěch měst s dobře financovanými turistickými centry.

Seznam byl také v průběhu let soustavně kritizován za své zaměření na Západ a za nedostatečné zastoupení žen-kuchařek a řady kuchyní. V loňském roce pouze jedno ocenění mířilo na africký kontinent pro moderní japonsko-africkou restauraci Fyn v Kapském Městě. Na letošním seznamu se neobjevila ani jedna restaurace, která by se nacházela v Africe nebo Indii.

Navzdory pochybnostem o metodice a nedostatečné rozmanitosti seznamu je v něm stále zastoupeno mnoho restaurací, které odvádějí průkopnickou práci a pomáhají posouvat kulinářské hranice. A zařazení na seznam může mít na úspěch šéfkuchaře nebo restaurace zásadní vliv. Je to také dobrý způsob, jak mohou nadšení strávníci objevovat zajímavé restaurace – alespoň v některých částech světa.

V nejstarší restauraci na světě hoří oheň téměř 300 let. Nikdy nesmí zhasnout
Novinky

V nejstarší restauraci na světě hoří oheň téměř 300 let. Nikdy nesmí zhasnout

Toto jsou držitelé ocenění 50 nejlepších restaurací světa pro rok 2023

  1. Central, Lima, Peru
  2. Disfrutar, Barcelona, Španělsko
  3. Diverxo, Madrid, Španělsko
  4. Asador Etxebarri, Atxondo, Španělsko
  5. Alchemist, Kodaň, Dánsko
  6. Maido, Lima, Peru
  7. Lido 84, Gardone Riviera, Itálie
  8. Atomix, New York
  9. Quintonil, Mexico City
  10. Table by Bruno Verjus, Paříž
  11. Trèsind Studio, Dubaj
  12. A Casa Do Porco, São Paulo, Brazílie
  13. Pujol, Mexico City
  14. Odette, Singapore
  15. Le Du, Bangkok, Thajsko
  16. Reale, Castel di Sangro, Itálie
  17. Gaggan Anand, Bangkok, Thajsko
  18. Steirereck, Vídeň, Rakousko
  19. Don Julio, Buenos Aires, Argentina
  20. Quique Dacosta, Denia, Španělsko
  21. Den, Tokio, Japonsko
  22. Elkano, Getaria, Španělsko
  23. Kol, Londýn
  24. Septime, Paříž
  25. Belcanto, Lisabon, Portugalsko
  26. Schloss Schauenstein, Fürstenau, Švýcarsko
  27. Florilège, Tokio, Japonsko
  28. Kjolle, Lima, Peru
  29. Boragó, Santiago, Chile
  30. Frantzén, Stockholm, Švédsko
  31. Mugaritz, San Sebastian, Španělsko
  32. Hiša Franko, Kobarid, Slovinsko
  33. El Chato, Bogotá, Kolumbie
  34. Uliassi, Senigallia, Itálie
  35. Ikoyi, Londýn
  36. Plénitude, Paříž
  37. Sézanne, Tokio, Japonsko
  38. The Clove Club, Londýn
  39. The Jane, Antwerpy, Belgie
  40. Restaurant Tim Raue, Berlín
  41. Le Calandre, Rubano, Itálie
  42. Piazza Duomo, Alba, Itálie
  43. Leo, Bogotá, Kolumbie
  44. Le Bernardin, New York
  45. Nobelhart & Schmutzig, Berlín
  46. Orfali Bros Bistro, Dubaj
  47. Mayta, Lima, Peru
  48. La Grenouillère, La Madelaine-sous-Montreuil, Francie
  49. Rosetta, Mexico City
  50. The Chairman, Hong Kong

Zdroj: bonappetit.com

Gastronomický slovník pojmů, které by měl každý gurmán znát, pokud si nechce udělat ostudu v restauraci
Novinky

Gastronomický slovník pojmů, které by měl každý gurmán znát, pokud si nechce udělat ostudu v restauraci

Klára Michalová

Autor článku

Klára Michalová

Všechny články autora

šéfredaktorka FTV Prima , Prima FRESH

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky Peru restaurace ocenění Lima Valencie Geranium

Návrhy pro vás

Skotská rybí polévka s krevetami – krémová delikatesa s chutí moře a kapkou smetany Polévky

Skotská rybí polévka s krevetami – krémová delikatesa s chutí moře a kapkou smetany

Kokosové suky – dvoubarevné nepečené pokušení s vůní vanilky a rumu Sladké

Kokosové suky – dvoubarevné nepečené pokušení s vůní vanilky a rumu

Kapr v kukuřično-bylinkové strouhance s bramborovým salátem – svěží sváteční klasika v moderním kabátku Ryby a mořské plody

Kapr v kukuřično-bylinkové strouhance s bramborovým salátem – svěží sváteční klasika v moderním kabátku

Perníkové kuličky ze špaldové mouky, tvarohu a čekankového sirupu Sladké

Perníkové kuličky ze špaldové mouky, tvarohu a čekankového sirupu

Vánoční Štědrák – slavnostní vícevrstvý koláč s mákem, ořechy, povidly a tvarohem Sladké

Vánoční Štědrák – slavnostní vícevrstvý koláč s mákem, ořechy, povidly a tvarohem

Vinná klobása s hrachovou kaší se zeleným hráškem – klasika, která patří k Vánocům Maso

Vinná klobása s hrachovou kaší se zeleným hráškem – klasika, která patří k Vánocům

Brambory na bouchačku s tuňákem – křupavá pochoutka s pikantním cottage sýrem Předkrmy a chuťovky

Brambory na bouchačku s tuňákem – křupavá pochoutka s pikantním cottage sýrem

Piña colada pohárky – originální tropický dezert, který připomíná dovolenou u moře Sladké

Piña colada pohárky – originální tropický dezert, který připomíná dovolenou u moře


Přečtěte si také

Polévky
Skotská rybí polévka s krevetami – krémová delikatesa s chutí moře a kapkou smetany

Skotská rybí polévka s krevetami – krémová delikatesa s chutí moře a kapkou smetany

Sladké
Kokosové suky – dvoubarevné nepečené pokušení s vůní vanilky a rumu

Kokosové suky – dvoubarevné nepečené pokušení s vůní vanilky a rumu

Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Nechcete o Vánocích plýtvat? Zachrání vás lepší plánování i chytré využití mrazáku

Nechcete o Vánocích plýtvat? Zachrání vás lepší plánování i chytré využití mrazáku

Ryby a mořské plody
Kapr v kukuřično-bylinkové strouhance s bramborovým salátem – svěží sváteční klasika v moderním kabátku

Kapr v kukuřično-bylinkové strouhance s bramborovým salátem – svěží sváteční klasika v moderním kabátku

Novinky
Tipy na vánoční dárky na poslední chvíli: balíčky dobrot, poukázky i něco sladkého na zub

Tipy na vánoční dárky na poslední chvíli: balíčky dobrot, poukázky i něco sladkého na zub

Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Co neopomenout při vaření bramborového salátu a proč je kvalitní strouhanka pro řízek klíčová?

Co neopomenout při vaření bramborového salátu a proč je kvalitní strouhanka pro řízek klíčová?

Sladké
Perníkové kuličky ze špaldové mouky, tvarohu a čekankového sirupu

Perníkové kuličky ze špaldové mouky, tvarohu a čekankového sirupu

Sladké
Vánoční Štědrák – slavnostní vícevrstvý koláč s mákem, ořechy, povidly a tvarohem

Vánoční Štědrák – slavnostní vícevrstvý koláč s mákem, ořechy, povidly a tvarohem

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro

Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro

Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha Těstoviny

Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek Těstoviny

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek

Sladké
Kokosové suky – dvoubarevné nepečené pokušení s vůní vanilky a rumu

Kokosové suky – dvoubarevné nepečené pokušení s vůní vanilky a rumu

Perníkové kuličky ze špaldové mouky, tvarohu a čekankového sirupu Sladké

Perníkové kuličky ze špaldové mouky, tvarohu a čekankového sirupu

Vánoční Štědrák – slavnostní vícevrstvý koláč s mákem, ořechy, povidly a tvarohem Sladké

Vánoční Štědrák – slavnostní vícevrstvý koláč s mákem, ořechy, povidly a tvarohem

Maso
Vinná klobása s hrachovou kaší se zeleným hráškem – klasika, která patří k Vánocům

Vinná klobása s hrachovou kaší se zeleným hráškem – klasika, která patří k Vánocům

Pečené kuře s dýňovou nádivkou a bramborami – nevšední sváteční pečínka Maso

Pečené kuře s dýňovou nádivkou a bramborami – nevšední sváteční pečínka

Vepřová líčka na cideru s bramborami a pórkem – pozvolna dušené maso s vůní jablek Maso

Vepřová líčka na cideru s bramborami a pórkem – pozvolna dušené maso s vůní jablek

Zelenina
Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal Zelenina

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti Zelenina

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti

Nápoje
Kávový likér – hedvábně sladký nápoj s rumem a karamelovým nádechem

Kávový likér – hedvábně sladký nápoj s rumem a karamelovým nádechem

Teplý ovocný punč ze švestkové limonády se skořicí, hřebíčkem a pomerančem Nápoje

Teplý ovocný punč ze švestkové limonády se skořicí, hřebíčkem a pomerančem

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce Nápoje

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce

Polévky
Skotská rybí polévka s krevetami – krémová delikatesa s chutí moře a kapkou smetany

Skotská rybí polévka s krevetami – krémová delikatesa s chutí moře a kapkou smetany

Kapr v kukuřično-bylinkové strouhance s bramborovým salátem – svěží sváteční klasika v moderním kabátku Ryby a mořské plody

Kapr v kukuřično-bylinkové strouhance s bramborovým salátem – svěží sváteční klasika v moderním kabátku

Lehká koprová omáčka s lososem – jemné rybí menu s krémovou omáčkou a vůní bylinek Ryby a mořské plody

Lehká koprová omáčka s lososem – jemné rybí menu s krémovou omáčkou a vůní bylinek

Polévky
Skotská rybí polévka s krevetami – krémová delikatesa s chutí moře a kapkou smetany

Skotská rybí polévka s krevetami – krémová delikatesa s chutí moře a kapkou smetany

Kapří polévka s kaviárem a křupavými krutonky – sváteční pochoutka s noblesou Polévky

Kapří polévka s kaviárem a křupavými krutonky – sváteční pochoutka s noblesou

Rybí polévka s hříbky – méně známá sváteční kombinace kapřího masa a sušených hub Polévky

Rybí polévka s hříbky – méně známá sváteční kombinace kapřího masa a sušených hub

Předkrmy a chuťovky
Brambory na bouchačku s tuňákem – křupavá pochoutka s pikantním cottage sýrem

Brambory na bouchačku s tuňákem – křupavá pochoutka s pikantním cottage sýrem

Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“ Předkrmy a chuťovky

Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“

Vánoční focaccia – nadýchaný chlebový skvost provoněný olivovým olejem a bylinkami Předkrmy a chuťovky

Vánoční focaccia – nadýchaný chlebový skvost provoněný olivovým olejem a bylinkami

Předkrmy a chuťovky
Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“

Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“

Cibulový koláč krok za krokem – sytá svačina z červené cibule, kečupu a vajec Vegetariánské
7

Cibulový koláč krok za krokem – sytá svačina z červené cibule, kečupu a vajec

Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni Vegetariánské

Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni

Sladké
Piña colada pohárky – originální tropický dezert, který připomíná dovolenou u moře

Piña colada pohárky – originální tropický dezert, který připomíná dovolenou u moře

Voňavý trhanec s exotickým kaki – sladká snídaně ze špaldové mouky a svěžího ovoce Sladké

Voňavý trhanec s exotickým kaki – sladká snídaně ze špaldové mouky a svěžího ovoce

Vánočka s mandarinkou Hallabong – citrusová vůně z korejského ostrova Jeju Sladké

Vánočka s mandarinkou Hallabong – citrusová vůně z korejského ostrova Jeju

Saláty
Netradiční bramborový salát z pečených brambor podle Pavla Berkyho – moderní pojetí klasické vánoční přílohy

Netradiční bramborový salát z pečených brambor podle Pavla Berkyho – moderní pojetí klasické vánoční přílohy

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá Předkrmy a chuťovky

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska Saláty

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Přílohy
Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř

Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř

Italské krémové rizoto s houbami, kadeřávkem a oříšky podle Přemka Forejta Přílohy

Italské krémové rizoto s houbami, kadeřávkem a oříšky podle Přemka Forejta

Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita Maso

Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

VÝSTRAHA na Štědrý den: Místy napadne až 20 centimetrů sněhu. Čekají se nebezpečné jevy Policejní razie u Vémoly: Zasahuje protidrogová centrála, zadržela tři lidi Putin odvolal ruského velvyslance v Česku. Ve funkci byl devět let, nahradí ho Ponomarjovová

prima-zeny

Z farmy Vojty Kotka až do betléma. Vyzkoušejte se ve velkém ovčím kvízu Pavel Zedníček se těší, až bude po Vánocích. S manželkou se chystá do Thajska Libor Bouček o dodržování vánočních tradic: Replikujeme to, co dělali naši rodiče

prima-zoom

Zdrogovaný vrah dostal 50 let vězení Geniální padělatel bankovek s Leninem si vysloužil obdiv celého Sovětského svazu. Stejně ale musel do vězení Záhadná houba z Černobylu nám může pomoct kolonizovat cizí planety. Už byla otestována ve vesmíru

prima-fresh

Kokosové suky – dvoubarevné nepečené pokušení s vůní vanilky a rumu Nechcete o Vánocích plýtvat? Zachrání vás lepší plánování i chytré využití mrazáku Kapr v kukuřično-bylinkové strouhance s bramborovým salátem – svěží sváteční klasika v moderním kabátku

prima-cool

Další únik traileru Spider-Mana 4 Potvrzeno: Jak dlouhé budou poslední čtyři díly Stranger Things? Známe jejich přesnou stopáž Avatar 4 je v ohrožení. Trojka neplní očekávání a James Cameron láká na dalšího Terminátora

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Proč se líbat pod jmelím? Vánoční legendy o lásce a štěstí Vánoční tradice: Jak věštit z jablka a proč mít seno pod stolem? Nejlepší domácí recepty na vánoční punč s alkoholem i bez

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.