Šéfkuchař Khanh Ta se s vietnamskou kuchyní důkladně seznámil během stáže v Culinary Arts School v Saigonu a během práce v rodinných Hanojských bistrech.
Khanh Ta
Jako rodilý Jilemničák strávil většinu života v Česku, kde ho neodmyslitelně ovlivnila i moderní evropská kuchyně. Za zmínku stojí například praxe v restauraci Story Michala Černého či Entrée pod taktovkou Přemka Forejta. Spolu se svým bratrem Giangem otevřeli v roce 2014 restauraci Gao Den v pražských Stodůlkách. Cílem bylo převést pravou vietnamskou kuchyni do kultivovaného a moderního prostředí.
Po úspěšném fungování restaurace se rozhodli pro otevření dalšího podniku – Taro, kde servírují sedmichodovou degustaci na baru kolem otevřené kuchyně. Khanh Ta a Giang Ta, z nichž první se věnuje výhradně vaření, a druhý zase provozu, svoji restauraci představují jako fine dining podnik neboli nejvyšší formu zážitkové gastronomie, která snoubí skvělé jídlo spolu s luxusní atmosférou.