I na Velikonoce se hodí znát pár tipů na sladkosti či nápoje. Kromě klasických pokrmů z velikonočního menu se vám totiž budou hodit dobrůtky na koledu, ale také tipy na osvěžení. Tak schválně, vyberete si? :)

Velikonoční novinky: včelí úlky, velikonoční mlsání, uzené nebo zelená limonáda Zdroj: TZ
I na Velikonoce se hodí znát pár tipů na sladkosti či nápoje. Kromě klasických pokrmů z velikonočního menu se vám totiž budou hodit dobrůtky na koledu, ale také tipy na osvěžení. Tak schválně, vyberete si? :)
Velikonoce jsou za dveřmi a k nim neodmyslitelně patří pletení pomlázky, barvení vajíček a také něco dobrého na zub. Na to myslí kladenská rodinná pekárna KOMPEK. Ta si pro letošní svátky jara připravila novinku v podobě netradičních světlých včelích úlků plněných lahodnou kakaovou náplní, které zaručeně uchvátí nejednoho koledníka. Všichni je sice máme spojené především s Vánocemi, ale tato pekárna se je rozhodla povznést na vyšší úroveň. Včelí úlky vznikly spojením poctivé ruční práce, vymazlené receptury a kvalitních surovin.
Novinka Kinder Mini Eggs vykouzlí úsměv na tváři malým koledníkům a zároveň vám doma v košíčku vytvoří tu pravou velikonoční atmosféru. Sáhnout můžete po malých čokoládových vajíčkách s příchutí lískových oříšků, kakaa nebo mléčné čokolády. Jarní nadílka se zajíčkem a kuřátkem je také ideální pro ty, kdo potřebují mít velikonoční balíček hned po ruce. Uvnitř jsou ukryté bonbony Kinder Schoko-Bons, oblíbená Kinder Chocolate a Kinder Country – spojení mléčné čokolády Kinder a cereálií. Součástí je navíc obálka, do které můžete vložit originální věnování.
Velikonoční novinky: včelí úlky, velikonoční mlsání, uzené nebo zelená limonáda 2 Zdroj: TZ
Někteří jí říkají hlavička, jiní zase sekanice – řeč je o velikonoční nádivce, která je plná kopřiv a voňavého uzeného. Právě proto si Uzeniny Příbram pro letošní Velikonoce připravily uzené maso od kýty s kostí. Maso je připravováno dle tradiční receptury, nejprve je naloženo na několik dní do soli a poté uzeno na bukovém dřevě. Právě to je zásluhou šťavnaté chuti s jemným kouřovým podtónem. Pokud chcete svou velikonoční nádivku povýšit, vyzkoušejte maso od tradičního výrobce Uzeniny Příbram.
Velikonoční novinky: včelí úlky, velikonoční mlsání, uzené nebo zelená limonáda 3 Zdroj: TZ
Tradiční rodinná třebíčská firma ZON se na výrobu limonád specializuje již od roku 1879 a využívá k tomu mj. kvalitní vodu z podzemních pramenů Vysočiny, jejíž složení je neměnné už více než 75 let. Osvěžující limetková limonáda potěší všechny milovníky kyselejších a méně obvyklých chutí, je slazena výhradně přírodním cukrem bez umělých sladidel. Vychutnat si ji můžete v tradiční skleněné lahvi, která je s firmou spojena už od roku 1927.
Velikonoční novinky: včelí úlky, velikonoční mlsání, uzené nebo zelená limonáda 4 Zdroj: TZ
Kromě toho je k dostání v PET lahvi 0,5 l i v sudech, ochutnat tak lze také točenou. Pití zelených nápojů oslavuje příchod jara a díky limetkové limonádě ZON ho nemusíme vítat pouze u půllitru piva.
redaktorka FTV Prima
Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.
Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů
prima-cnn-news
prima-zeny
prima-zoom
prima-fresh
prima-cool
playboy
lajk
prima-living