,,Nasty‘‘ Petr Cerha nejí červy, hady a jehličnany

Prostřeno! S29 (41)

Petr vystudoval STS Radlická Elektro. Poté pokračoval na Vysoké škole CZU Eko fakultě obor informatika. Pracoval jako grafik, web designer a dřevorubec. Nyní je jeho povoláním moderátor, performer a skladník.

Petr je zajímavě rozvedený a posléze svedený přítelkyní, kterou miluje. Je šťastný, má dvě děti a doma jim dělá společnost vlk. Má rád výzvy, sport. Rád uklízí, miluje lesní traktory a je fanouškem psychologie a seberozvoje. Má rád chůzi, běh, kolo, hokej a úklid. Jako zábavu si chce pro své hosty připravit improvizovanou písničku. Toto menu si vybral, protože jiná jídla připravit neumí.

VSTOUPIT DO DISKUZE

Charakter: Sám sebe neumí popsat. Ke Georgi Cloonemu má ještě co dělat.

Proč se přihlásil: Nabídku přijal, ale vařit neumí. Je zvědavý, jestli pokud na někoho bude mířit kamera, tak sní to, co připravil.

Co od soutěže očekává: Těší se na pohodu s přáteli a v soukromí.

Co by udělal s výhrou: Zatím neví, jak by s případnou výhrou naložil.

Vztah k vaření: K vaření má středně špatný vztah – rád jí když vaří někdo jiný, rád sbírá houby, ale nejí je a má rád velké porce.

Zajímavá historka z vaření: Na zahraničním táboře měl z prášku, který měl sloužit k výrobě 80 knedlíků, ale udělal jich jen 11 kusů. I když postupoval dle návodu na obalu, tak se to nepodařilo. Vše alespoň osmažil a servírovat. Všem tvrdil, že je to naše národní jídlo. Od té doby lidi z tábora neviděl.

Co nejraději vaří: Rád připravuje kombinace – lučinu s brusinkami, sýr s knedlíkem a marmeládou a cokoli co nedává smysl.

Co jí: Má rád téměř vše. Moc nemusí knedlíky a pečivo, ale když na to přijde, tak to sní taky.

Co nejí, co by nikdy neochutnal: Nejí houby, červy, hady a jehličnany. Nikdy by nesnědl něco, co je větší než jeho skus.

Nejoblíbenější jídlo: Mezi jeho oblíbená jídla patří špagety Carbonara.

Alergie: Má alergii na agresivní lidi.

Co u stolu nesnáší: U stolu mu vadí vajíčka – to obecně nechává na slepicích.

Motto: V životě se řídí mottem: „Věci dobré se opouští pro věci ještě lepší. Nejlepší věci na světě nejsou věci. Když se něco rozbije, tak opravit a nevyhazovat, a tak zacházet i se vztahy.“

Soutěžní menu:

Podívejte se na třetí díl Česko na grilu:

Petra Jaroševská

Autor článku

Petra Jaroševská

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty