Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Lososový tataráček s mangem

2 porce
do 30 minut
Lososový tataráček s mangem
Lososový tataráček s mangem Autor: S vášní pro jídlo
Pokud se dostanete k čerstvému lososovi, byl by hřích ho nezpracovat v jeho nejpřirozenější podobě, v níž taky nejlépe vynikne jeho čerstvost a chuť. Klasický tatarák z lososa zkuste ozvláštnit přidáním zralého manga. Je to překvapivá, ale velmi lahodná kombinace.
Reklama
Reklama

Postup

  1. Lososa spolu s mangem nakrájejte na menší kousky.
  2. V misce je promíchejte s citronovou šťávou, hořčicí, nasekanými kapary a jarní cibulkou a nechte minimálně čtvrt hodiny odležet, aby se chutě propojily.
  3. Před podáváním tataráček ochutnejte a podle chuti dosolte. Podávejte ho s žitno-pšeničným otoustovaným chlebem.
Reklama

Lososový tataráček s mangem  Foto:

Lososový tataráček s mangem, foto: S vášní pro jídlo

S vášní pro jídlo Foto:

S vášní pro jídlo

S vášní pro jídlo je inspirativní foodblog, který píše Kaya Kounová Roubíčková.

Dobré jídlo je její velkou vášní, takže není náhoda, že čas ji přivedl k psaní právě o něm. Velmi ráda připravuje jídla nenáročná, zato s maximálně vyladěnými chutěmi.

Na stránkách blogu svasniprojidlo.cz se s vámi dělí o to nejlepší, co v kuchyni vytvořila. Najdete zde rozmanitou kuchyni z celého světa připravenou se špetkou hravosti a hlavně s vášní!

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama