Suroviny
- rukola 1 balení
- ředkvičky 10
- sušená rajčata 10
- ančovička 10
- hořčice 1 lžíce
- semínka 1 lžička
- ořech 1 malá hrst
- olivový olej
- citronová šťáva
- vinný ocet
- med 1 lžíce
- kozí sýr
- křepelčí vejce
Postup přípravy
- Do zavařovací sklenice dejte olej, ocet, citronovou šťávu, med a hořčici. Protřepejte a vznikne vám dresink.
- Křepelčí vejce uvařte 5 minut a prudce ochlaďte. Ředkvičky, sardelky a sušená rajčátka nakrájejte na tenké plátky.
- Ořechy a semínka opražte na suché pánvi pár minut.
- Vše smíchejte v misce s rukolou a dresinkem a přidejte pokrájený sýr a vařené křepelčí vejce.