Prostřeno: Kuřecí burgery

Nefér manévry

Moje hodnocení
63x

Že jsou burgery jenom hovězí? Kdepak, zkuste je tentokrát trochu odlehčit kuřecím masem!

1 porce
60 minut

Suroviny

Postup přípravy

  1. Kuřecí prsa okořeňte, dejte do sáčku, přidejte bbq omáčku a vařte při teplotě 64C asi 1 hodinu. Uvařené maso vyjměte ze sáčku, natrhejte a smíchejte s bbq omáčkou.
  2. Bulku podélně rozpulte, opečte po obou stranách na pánvi, namažte majonézou smíchanou se shirashou a trhané maso naskládejte na spodní díl bulky. Ohřátou bbq omáčkou přelijte maso, přidejte coleslaw salát. Namažte majonézou druhou půlkou bulky a přiklopte.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Prostřeno, soutěžící


Přečtěte si také

Recepty