Na omáčku
- smetana 1 kelímek
Postup přípravy
Maso si nakrájíme na špalíčky, osolíme, opepříme, přidáme bylinky dle chuti, 1 lžíci hořčice a necháme chvilku odležet. Každý kousek masa obalíme ve slanině a dáme do pekáče. Pečeme 20–30 minut dozlatova.
Omáčka: Ve smetaně rozpustíme 2 střívka taveného sýru, osolíme, opepříme, přidáme špetku kari a necháme na malém plamenu zhoustnout.
Brambory nakrájíme na čtvrtky, osolíme, rozložíme na plech vystlaný pečicím papírem, zakápneme olivovým olejem a dáme na 170 °C péct do trouby dozlatova.
Fazolky necháme zapařit na bylinkovém másle, aby byly na skus, osolíme dle chuti a těsně před podáváním do nich zamícháme 2 lžičky pesta.