Suroviny
Postup přípravy
Polohrubou a hladkou mouku prosejeme společně s půlkou hrnku cukru. Vejce si rozdělíme na bílky a žloutky, žloutky přimícháme k moukám a cukru, přidáme mléko, špetku soli, instantní kávu, kypřicí prášek, lžíci oleje a vše pečlivě smícháme. Z bílku si ušleháme tuhý sníh, který poté jemně vmícháme do připraveného těsta. Těsto si vylijeme na připravený plech a dáme do předehřáté trouby na 20-30 minut. Zbylé mléko si v hrnci uvedeme do varu, přidáme zbylý cukr a pudink, který si po uvaření necháme vychladnout. Vychladlý pudink smícháme s máslem a uděláme si krém. Ovoce si povaříme společně s želatinou a cukrem. Hotovou bublaninu si nakrájíme a vrstvíme na sebe společně s krémem a ovocem a dáme do lednice vychladnout, při podávání dozdobíme čokoládovým topingem, popř. lísky máty.