Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Černé duše

do 1 hodiny
Černé duše
Černé duše Autor: archiv Billa
Někomu se to může zdát divné, ale kdo jednou ochutnal, už nechce jinak... Ano, do tohoto cukroví se přidává sádlo! A právě to zařídí, že cukroví je krásně jemné a křehké a přitom vůbec nechutná po vepřovém :)
Reklama
Reklama

Postup

  1. Sádlo nechte povolit ve vodní lázni a smíchejte se všemi sypkými ingrediencemi. Těsto rozválejte a vykrajujte malá kolečka, uprostřed udělejte koncem vařečky důlek, do něhož vložte marmeládu.
  2. Pečte v troubě vyhřáté na 170 °C po dobu 15–20 minut. Cukroví nechte na plechu vychladnout. Kdybyste ho přendavali za tepla, rozdrobilo by se.
  3. Duše pečte minimálně týden před konzumací, aby se stihly rozležet a změknout.
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama