Komerční sdělení

6 tipů na jedlé dárky, které udělají skutečnou radost!

Ať už hledáte drobnost pro kolegyni, pro babičku nebo třeba pro tátu, který nic nepotřebuje, dobrotou ve sklenici vždy potěšíte. Připravili jsme proto tipy na nejlepší jedlé dárky, které můžete koupit hotové nebo vyrobit doma.

6 tipů na jedlé dárky nejen k Vánocům

Podzimní a zimní období nabízí skvělé suroviny, ze kterých vytvoříte chutné vánoční dárky.

Domácí paštika

Hledáte dárek pro milovníka masa? Vytvořte poctivou domácí paštiku ve stylové sklenici Weck a úspěch je zaručen. V zimě se na dochucení hodí například perníkové koření, koňak nebo vlašské oříšky.

Tip: Veganům a vegetariánům udělá radost alternativa sójových výpečků.

Jedlé dárky bez práce

Nemáte na výrobu dárků čas? Vyberte si jedlé dárky nebo dárkovou kazetu na Via Delicia! Tradiční výroba z kvalitních surovin a bez zbytečných konzervantů a éček je zárukou výjimečných produktů, které chutnají stejně dobře jako domácí.

Tip: Můžete si vybrat z široké nabídky delikates nebo sáhnout rovnou po dárkové kazetě či bedýnce a netrápit se ani s balením dárku.

Widget:

Voňavý džem

Máte ještě zamražené ovoce z léta? Bude z něj výborný vánoční džem! Říz ovoci dodá trocha rumu, karamel nebo voňavé koření. Pokud vám žádné ovoce nezbylo a kupovat se vám nechce, můžete vsadit na kvalitní džem Via Delicia.

Nejen vaječný likér

Ať už zvolíte klasiku v podobě vaječného likéru nebo originální recept na jiný alkohol, dospělákům jistě uděláte radost. Populární je například domácí Baileys, ale také karamelový nebo čokoládový likér.

Nakládané sýry

Spojení sýra, oleje a bylinek znamená vždy jedinečný chuťový zážitek. Vsaďte na hermelíny či camemberty nebo vyzkoušejte zrající sýry, fetu či netradiční syrečky.

Widget:

Domácí chutney

Chutney poslouží jako výborná omáčka k masu, k sýrům i k veganským alternativám. Může mít sladkou i ostrou chuť a dá se vytvořit z celé řady výborných sezónních potravin. Na podzim a zimu se skvěle hodí chutney z dýně, rajčat a chilli!

Darujte pod stromeček dárek, na který se nebude prášit. Jedlé dárky potěší každého!

Autor článku

Komerční sdělení

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty