Druhá omáčka
- cukr krystal 100 g
- voda 100 ml
Head
- řapíkatý celer 1 ks
Druhá omáčka
První omáčka
- kedlubna pár kousků
Druhá omáčka
První omáčka
Head
- skleněné nudle 1 balení
- sůl
Postup přípravy
Na olivovém oleji orestujeme najemno nakrájenou zeleninu. Do větší mísy vložíme celé balení skleněných nudlí, které následně zalijeme horkou vodou, zakryjeme pokličkou a necháme pět minut stát. Scezené nudle přidáme k restované zelenině. Vzniklou směs následně zakápneme rybí omáčkou a sweet chilli omáčkou a dle chuti dosolíme. Následně necháme směs vychladnout.
Dalším krokem je příprava rýžových papírů, které po jednom namáčíme do vlažné vody a poté položíme na suchý podklad. Po minutě nám papír lehce změkne a můžeme na něj nanést vzniklou směs tak, abychom ji poté mohli jednoduše zamotat. Vzniklé závitky ještě dozlatova opatrně osmahneme na olivovém oleji a podáváme se dvěma druhy omáček, které si umícháme z uvedených surovin.