Suroviny
- tortilla 5 kusů
- kuřecí prsa 4 kusy
- čatní 6 lžic
- protlak 1 kus
- rajčatová šťáva 1 dávka
- olivový olej 1 dávka
- cukr 3 lžíce
- kari koření 1 dávka
- chilli omáčka 1 dávka
- lilek 1 kus
- cuketa 1 kus
- paprika 1 kus
- cibule 1 kus
- žampion 5 kusů
- máslo 1 oříšek
- sůl 1 špetka
Postup přípravy
1.Kuřecí maso nakrájíme na nudličky, které osolíme, zakapeme olejem, okořeníme a necháme hodinu rozležet. Na pánvi pak zprudka orestujeme kuřecí nudličky na oleji.
2. K jídlu podáváme pikantní dip. Ten připravíme tak, že na oleji restujeme protlak s cukrem, přidáme čatní a trochu chilli omáčky.
3. Zelenina: Nakrájíme si lilek, cuketu, červenou papriku, žampiony a červenou cibuli. Zeleninu posypeme mořskou solí s bylinkami a zakapeme olivovým olejem a necháme odležet.
4. Tortilly nejprve pomažeme rajčatovou směsí, poklademe masovými nudličkami a zabalíme. Wrapy společně se zeleninou ugrilujeme. Hotové wrapy ke konci potřeme rozpuštěným máslem. Zbylou rajčatovou směs můžeme podávat k jídlu jako dip. Přidáme rajčatovou šťávu a dokořeníme.