Suroviny
Postup přípravy
Bezmasá varianta: pokrájíme čerstvé žampiony bez loupání na plátky, které osmahneme pět minut zprudka na dvou lžičkách kokosového oleje a v půlce zakápneme sójovou omáčkoua opepříme.Salát pokrájíme na proužky, rajčátka na čtvrtky, okurku a celer na delší proužky, mrkvičku na tenké proužky, cibuli na tenko, avokádo pokapeme po vyloupnutí citrónem a nakrájíme na kostičky, sýr nastrouháme. Z kysané smetany s trochou majolky a utřeným česnekem, solí a pepřem umícháme dip. Tortillu naplníme salátema veškerou pokrájenou zeleninou, posypeme plátky opečených žampionů, pokapeme dipem, posypeme čedarem a pokud to máme rádi,přidáme chilli. Zarolujeme a podáváme.
Varianta s kuřecím masem: Prsa nakrájíme na kostky a naložíme v oleji smíchaném s tacco kořením, dále můžeme pokrájet zeleninku jako na první variantu, pouze bez hub. Naložené maso osmahneme zprudka na oleji a přidáme vše jako u první varianty. Zarolujeme a podáváme.